Facebook Pixel Φώτης Ιωαννίδης: Νέα δεδομένα στην υπόθεση Ιωαννίδη στον ΠΑΟ - Στο στόχαστρο ομάδας της Premier League
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-12 17:42:00

Νέα δεδομένα στην υπόθεση Ιωαννίδη στον ΠΑΟ - Έρχεται δυνατά ομάδα της Premier League

Sportdog Team
Νέα δεδομένα στην υπόθεση Ιωαννίδη στον ΠΑΟ - Έρχεται δυνατά ομάδα της Premier League

O Έλληνας επιθετικός των Πρασίνων πραγματοποιεί εντυπωσιακή χρονιά και όπως έγινε γνωστό ακόμα μια ομάδα και συγκεκριμένα από το Νησί, τον έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα.

Γουέστ Χαμ: Μπορεί μέχρι τώρα να ακούγαμε μόνο γερμανικές ομάδες να έχουν στο στόχαστρό τους τον Φώτη Ιωαννίδη, όμως δημοσίευμα της ιστοσελίδας  thewesthamway.com, η οποία καλύπτει τα θέματα της αγγλικής ομάδας μεταξύ άλλων φιλοξενεί άρθρο όπου γίνεται αναφορά στον Έλληνα φορ, αλλά και στον Βαγγέλη Παυλίδη, ως πιθανούς στόχους τον Γενάρη.

«Δύο Έλληνες επιθετικοί έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ο πρώτος είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης από την αντίπαλο μας στo Conference League, Άλκμααρ. Έχει πολύ καλές επιδόσεις στο σκοράρισμα στο ολλανδικό πρωτάθλημα, όμως είναι αρκετά υψηλή η τιμή του.

Ίσως είναι πιο ρεαλιστική η επιλογή του Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού, αντίπαλος του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Οι δύο αυτές ομάδες αναμετρήθηκαν πρόσφατα με τον Ιωαννίδη να ισοφαρίζει στο 65΄. Τον παρακολουθήσαμε και κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, όπου σκόραρε στην ήττα με 2-1 εντυπωσιάζοντας τους σκάουτς μας. Είναι πιο πιθανό να εξεταστεί η περίπτωση του
», αναφέρει το δημοσίευμα για το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αντεπίθεση" Καρυπίδη - Ζητάει 600.000 από Ολυμπιακό και Κούγια - Η δήλωση που τον εξόργισε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags