Facebook Pixel Premier League: Πολύ σκληρή για να... πεθάνει η Τότεναμ με Γιουνάιτεντ - Έβαλε "φρένο" στην Άστον Βίλα η Έβερτον (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-14 20:51:00

Πολύ σκληρή για να... πεθάνει η Τότεναμ με Γιουνάιτεντ - Έβαλε "φρένο" στην Άστον Βίλα η Έβερτον (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ σκληρή για να... πεθάνει η Τότεναμ με Γιουνάιτεντ - Έβαλε "φρένο" στην Άστον Βίλα η Έβερτον (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισόπαλο 2-2 έληξε το το ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ» μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τότεναμ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στην Premier League.

Premier League: Ισόπαλο 2-2 έληξε το το ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ» μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τότεναμ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στην Premier League.

Η Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ νωρίς με τον Χόιλουντ μόλις στο 3ο λεπτό, αλλά η ομάδα του Λονδίνου απάντησε και αυτή γρήγορα με το γκολ του Ριτσάρλισον (19'), με τον Ράσφορντ να δίνει ξανά την πρωτοπορία στους γηπεδούχους (40'), αλλά με την έναρξη της επανάληψης ο Μπεντανκούρ έγραψε το τελικό 2-2.

Νωρίτερα η Εβερτον έδειξε πως είναι μια από τις πιο σκλητροτράχηλες ομάδες στην Αγγλία και κόντρα στην Αστον Βίλα, καθώς κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και να στερήσει δύο πολύτιμους βαθμούς από την ομάδα του Ουνάι Εμερι (0-0). Η ομάδα του Μπέρμιγχαμ έχασε έτσι την ευκαιρία να πιάσει τη Λίβερπουλ στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλλη κλάση ο Ελ Αραμπί, "υπερόπλο" Μαρτίνς - Ανοησία χωρίς προηγούμενο από Ρέτσο - Σεβασμός για Μασούρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags