Facebook Pixel Νότιγχαμ Φόρεστ: Κόλπο... γκρόσο Μαρινάκη στη Νότιγχαμ
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-31 18:38:00

Κόλπο... γκρόσο Μαρινάκη στη Νότιγχαμ - Κλείνει παίκτη από Ντόρτμουντ που μπορεί να κάνει τη διαφορά

Sportdog Team
Κόλπο... γκρόσο Μαρινάκη στη Νότιγχαμ - Κλείνει παίκτη από Ντόρτμουντ που μπορεί να κάνει τη διαφορά

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχωράει η αγγλική ομάδα, μιας και όπως έγινε γνωστό είναι έτοιμη να πάρει δανεικό ποδοσφαιριστή από τους Βεσταφαλούς που μπορεί να δώσει σημαντικές βοήθειες.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχωράει η αγγλική ομάδα, στην προσπάθειά της να παραμείνει στην Premier League, μιας και όπως έγινε γνωστό πρόκειται να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού, μέχρι το τέλος της σεζόν, τον Τζιοβάνι Ρέινα από την Ντόρτμουντ, με τον Αμερικάνο να αναμένεται σήμερα στην Αγγλία ώστε να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Τζιοβάνι Ρέινα είναι προϊόν των ακαδημιών του συλλόγου της Βεστφαλίας και από το 2020 αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα έχοντας 121 εμφανίσεις με 17 γκολ και 16 ασίστ, ενώ όπως έγινε γνωστό πριν αποχωρήσει από τη Ντόρτμουντ υπέγραψε μαζί της νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026, ενώ ο δανεισμός του στη Νότιγχαμ Φόρεστ δεν έχει ρήτρα αγοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σασμό" ο Μελισσανίδης για χάρη του Αλμέιδα - 3.5 εκατ. + 500.000 και 15% στη Ντιναμό για τον... Πινέδα Νο2!