Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι λόγοι που πιστεύει ο Αρτέτα στη νίκη κόντρα στη Λίβερπουλ: «Κι αν κερδίσουμε και πετύχουμε πολλά γκολ;»
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-03 13:20:00

Οι λόγοι που πιστεύει ο Αρτέτα στη νίκη κόντρα στη Λίβερπουλ: «Κι αν κερδίσουμε και πετύχουμε πολλά γκολ;»

Sportdog Team
Οι λόγοι που πιστεύει ο Αρτέτα στη νίκη κόντρα στη Λίβερπουλ: «Κι αν κερδίσουμε και πετύχουμε πολλά γκολ;»

Ο Ισπανός προπονητής επιβεβαιώνει ότι η Άρσεναλ μπορεί να πετύχει τα γκολ που χρειάζονται για να νικήσει τη Λίβερπουλ του Κλοπ.

Την Κυριακή υπάρχει ένα παιχνίδι που σηματοδοτεί τη σεζόν στη Premier League. Η Άρσεναλ υποδέχεται τη Λίβερπουλ στο Emirates Stadium του Λονδίνου, η οποία προηγείται με πέντε βαθμούς μπροστά από τους πλησιέστερους ανταγωνιστές της, όπου βρίσκεται η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα.

Ένα ματς που που φαίνεται ζωτικής σημασίας. Μια σύγκρουση για την οποία ο Μίκελ Αρτέτα έχει δεχθεί κριτική επειδή δεν ενισχύθηκε επιθετικά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

"Κι αν κερδίσουμε αύριο και πετύχουμε πολλά γκολ;" απάντησε ο προπονητής των Λονδρέζων. Και φαίνεται ότι ο προπονητής έχει λόγους να τους εμπιστεύεται αφού πέτυχαν επτά γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια τους: «Βάζουμε γκολ με διαφορετικούς τρόπους τις τελευταίες δύο εβδομάδες, κάτι που είναι υπέροχο να το βλέπουμε. Αγαπώ τους παίκτες μου και πιστεύω ότι την Κυριακή θα σκοράρουν και θα είναι οι καλύτεροι. Αξίζουν όλη την υποστήριξή μας για τον τρόπο που είναι», είπε ο Αρτέτα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags