Facebook Pixel Μάντσεστερ Σίτι- Τσέλσι; 3-1 για τους "Citizens" βλέπουν οι Bookmakers
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-16 14:58:00

Μάντσεστερ Σίτι- Τσέλσι; Οι Βρετανοί Bookmakers είναι βέβαιοι: 3-1 για τους «Citizens»

Sportdog Team

 Με το Ουέστ Χαμ- Άρσεναλ είχαν πέσει εντελώς έξω. Ισόπαλο το «έβλεπαν» το λονδρέζικο ντέρμπι, 0-6 ήρθε. Συμβαίνουν.

 Αυτή τη φορά όμως, και έχοντας λάβει υπόψη τους, αφενός ότι η Τσέλσι έχει να νικήσει τη Σίτι σχεδόν τρία χρόνια, αφετέρου ότι στη μετά Αμπράμοβιτς εποχή η ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο, κι ας έχει ξοδέψει σχεδόν 1 δις για μεταγραφές, θεωρούν ότι θα πέσουν, εντελώς μέσα. Ακόμη και αν, οι περισσότεροι δεν θα ξεχάσουν εύκολα το «θρίλερ» του ‘Στάνφορντ Μπριντζ’ του περασμένου Νοεμβρίου όταν οι «Blues» άρπαξαν τη μπουκιά από το στόμα της Σίτι ισοφαρίζοντας, σε 4-4 (!) με πέναλτι στο 95’ του ψύχραιμου, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, Κόουλ Πάλμερ.

 Το Σαββατιάτικο, λοιπόν Μάντσεστερ Σίτι- Τσέλσι είναι το αναμφισβήτητο «big- match» της 25ης ημέρας μίας Premier League που η αρμάδα του Γκουαρδιόλα, ισόβαθμη με την Άρσεναλ, στο-2 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, αλλά μ’ ένα παιχνίδι λιγότερο θα προσπαθήσει, πάση θησεία να κατακτήσει για 4η συνεχόμενη χρονιά.

 Αυτός είναι και ο πρώτος λόγος που η Σίτι ξεκινάει ως μεγάλο φαβορί για την τελική νίκη. Ο δεύτερος είναι ότι το δίδυμο Χάλαντ- Ντε Μπρόινε ανάρρωσε πλήρως και επανήλθε στα παλιά… τρομακτικά του στάνταρντς. Και ο τρίτος, ότι η Τσέλσι έχει να πανηγυρίσει νίκη σε βάρος των «γαλάζιων» του Μάντσεστερ από τον Μάιο του ’21: στις 8 είχε αλώσει 1-2 το «Etihad», για το πρωτάθλημα, ενώ στις 29 του ίδιου μήνα την είχε λυγίσει 1-0 στο «Ντραγκάο» του Οπόρτο κατακτώντας το 2ο Champions League της Ιστορίας της.

 Στο σύνολο, των μεταξύ τους 21 συναντήσεων, στην Premier League από την περίοδο 2013-’14, η Σίτι προηγείται με 11 νίκες, 3 ισοπαλίες και 7 ήττες. Η τελευταία νίκη των «Citizens» ήταν τον Μάιο του ’23 (1-0), της Τσέλσι την αναφέραμε ήδη, ενώ η τελευταία ισοπαλία ήταν το χορταστικό 4-4 το οποίο απολαύστε όσοι δεν είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε.         

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags