Facebook Pixel "Πάρτι" της Μπράιτον με 5αρα στην έδρα της Σέφιλντ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-18 18:18:00

"Πάρτι" της Μπράιτον με 5αρα στην έδρα της Σέφιλντ - "Βλέπουν" Ευρώπη οι Γλάροι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

«Στράφι» πήγε το μεγάλο «διπλό» (3-1) της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στις 10/02 στην έδρα της Λούτον. Οκτώ ημέρες μετά, η ομάδα του Κρις Γουίλντερ γνώρισε βαριά ήττα με 0-5 στο «Μπράμαλ Λέιν» από την Μπράιτον, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Premier League.

Premier League: «Στράφι» πήγε το μεγάλο «διπλό» (3-1) της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στις 10/02 στην έδρα της Λούτον. Οκτώ ημέρες μετά, η ομάδα του Κρις Γουίλντερ γνώρισε βαριά ήττα με 0-5 στο «Μπράμαλ Λέιν» από την Μπράιτον, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Premier League, χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία να μπει για τα καλά στο παιχνίδι της παραμονής.

Η αποβολή του Μέισον Χολγκέιτ στο 13΄ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης, καθώς οι «γλάροι» βρήκαν την ευκαιρία μέσα σε πέντε λεπτά (21΄-25΄) να σκοράρουν δύο φορές και να δώσουν διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο του αγώνα, σκοράροντας, μάλιστα, άλλες δύο τρεις φορές στην επανάληψη.

Η ομάδα του Ντε Τσέρμπι επέστρεψε άμεσα στα «τρίποντα» μετά την ήττα στο Λονδίνο από την Τότεναμ (2-1) και παρέμεινε «ζωντανή» στη μάχη για τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια» της επόμενης περιόδου.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Αλαφούζος ξέχασε πώς "στήριξε" αυτό το σύστημα μόνο για να αποδείξει ότι είναι... αντι-Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags