Facebook Pixel Διπλό κόντρα σε Λούτον με πρωταγωνιστή Χόιλουντ η Γιουνάιτεντ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-18 20:38:00

"Ζωντανή" για Champions League η Γιουνάιτεντ - Διπλό κόντρα σε Λούτον με πρωταγωνιστή Χόιλουντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Την ανοδική της πορεία επιβεβαίωσε και σήμερα στο «Κένιλγουρθ Ρόουντ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου επικράτησε με 2-1 της Λούτον (4η σερί νίκη και 5ο ματς αήττητη) στο προτελευταίο χρονικά ματς της 25ης αγωνιστικής της Premier League.

Premier League: Την ανοδική της πορεία επιβεβαίωσε και σήμερα στο «Κένιλγουρθ Ρόουντ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου επικράτησε με 2-1 της Λούτον (4η σερί νίκη και 5ο ματς αήττητη) στο προτελευταίο χρονικά ματς της 25ης αγωνιστικής της Premier League.

Με δύο γρήγορα γκολ του Χόιλουντ (1΄, 7΄) οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν με 2-0 και παρότι οι γηπεδούχοι μείωσαν πριν το 15΄ η ομάδα του Τεν Χαγκ ήταν αυτή που πανηγύρισε την 11η νίκη της απέναντι στη Λούτον στα τελευταία 13 ματς (παραμένει αήττητη με 11-2-0) παραμένοντας «ζωντανή» στη μάχη της τετράδας.    

«Στράφι» πήγε το μεγάλο «διπλό» (3-1) της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στις 10/02 στην έδρα της Λούτον. Οκτώ ημέρες μετά, η ομάδα του Κρις Γουίλντερ γνώρισε βαριά ήττα με 0-5 στο «Μπράμαλ Λέιν» από την Μπράιτον, χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία να μπει για τα καλά στο παιχνίδι της παραμονής.

Η αποβολή του Μέισον Χολγκέιτ στο 13΄ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης, καθώς οι «γλάροι» βρήκαν την ευκαιρία μέσα σε πέντε λεπτά (21΄-25΄) να σκοράρουν δύο φορές και να δώσουν διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο του αγώνα, σκοράροντας, μάλιστα, άλλες δύο τρεις φορές στην επανάληψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλαζονεία Τερίμ, δεν ασχολείται με… Λαμίες - Τούρκος Λισγάρας ο Ακαϊντίν - Γι’ αυτό μίλησε τώρα ο Αλαφούζος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags