Ο ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά το φινάλε του αγώνα της ομάδας του με τη Λίβερπουλ πήγε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε παράπονα προς τη διαιτητική ομάδα για όσα συνέβησαν.
Το Sky Sports, πάντως, διαψεύδει τις πληροφορίες πως το προσωπικό ασφαλείας του «City Ground» παρενέβη για την απομάκρυνση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον αγώνα με τη Λίβερπουλ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν πληρώνει τη ρήτρα για Ποντένσε ο Ολυμπιακός, ρισκάρει με το deadline - "Κόλπο γκρόσο" μαζί με Κάρμο!
Χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι «χρειάστηκε η παρέμβαση του προσωπικού ασφαλείας για την απομάκρυνση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος κυνήγησε στα αποδυτήρια τον διαιτητή Πολ Τίρνεϊ μετά το τέλος του αγώνα της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Λίβερπουλ».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του βρετανικού μέσου ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ ήταν οργισμένος με τον Άγγλο ρέφερι που δεν έδωσε την κατοχή της μπάλας στην ομάδα του μετά από τραυματισμό, φάση στη συνέχεια της οποίας ήρθε το λυτρωτικό γκολ του Νούνιεζ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο