Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο ρεκόρ του Ρόντρι στη Μάντσεστερ Σίτι (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-04 12:49:00

Απίστευτο ρεκόρ του Ρόντρι στη Μάντσεστερ Σίτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Σπάει ένα ρεκόρ 16 ετών στην Premier League.

Kανείς δεν έχει παίξει τόσα παιχνίδια στη σειρά χωρίς να χάσει. Ο Ρόντρι έχει 59 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα με τη Μάντσεστερ Σίτι στο αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και σπάει το ρεκόρ του Ρικάρντο Καρβάλιο (58 παιχνίδια) με την Τσέλσι.

Ο Ρόντρι έχει καθιερωθεί ως πυλώνας της Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα και έσπασε ένα ρεκόρ που κράτησε 16 χρόνια στην Αγγλία.

Ο Ισπανός μέσος, ένας από τους καλύτερους στον κόσμο στη θέση του, έχει ξεπεράσει το ιστορικό ρεκόρ του Ρικάρντο Καρβάλιο των περισσότερων συνεχόμενων αγώνων χωρίς ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ, σημειώνοντας 58 αγώνες που σημείωσε μεταξύ Νοεμβρίου 2006 και Φεβρουαρίου 2008 με 58 παιχνίδια.

Με τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με 3-1 επί της Γιουνάιτεντ στο Etihad, ο Ρόντρι δεν έχει χάσει στο αγγλικό πρωτάθλημα από τις 5 Φεβρουαρίου 2023 (ήττα 1-0 από την Τότεναμ) έως και σήμερα φτάνοντα τα 59 συνεχόμενα αήττητα παιχνίδια.

Περιέργως αυτή τη σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι έχασε τα τρία παιχνίδια που δεν έπαιξε ο Ρόντρι μετά την αποβολή του εναντίον της Νότιγχαμ Φόρεστ .

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags