Facebook Pixel Οδυσσέας Βλαχοδήμος: "Μεταγραφή 5 εκατ." - Η "φόρμουλα" για Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-05 21:57:00

"Μεταγραφή 5 εκατ. ο Βλαχοδήμος", ζημιά για Μαρινάκη - Η "φόρμουλα" για Ολυμπιακό και... Πασχαλάκη!

του Παναγιώτη Νικολάου

Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Έλληνα τερματοφύλακα; Μπορεί να παίξει ξανά στην Αγγλία και στην Premier League; Πόσες οι πιθανότητες να έρθει στην Ελλάδα...

Σενάρια για το μέλλον τού Οδυσσέα Βλαχοδήμου υπάρχουν στην Αγγλία, δεδομένου ότι ο Έλληνας άσος έφυγε από την Μπενφίκα για τη Νότιγχαμ Φόρεστ το περασμένο καλοκαίρι, με κόστος μεταγραφής στα 10 εκατ. ευρώ, παρόλα αυτά δεν έχει καταφέρει να βρει τον χρόνο συμμετοχής που περίμενε.

Η θέση τού τερματοφύλακα βέβαια έχει πολλές ιδιαιτερότητες κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να καταλάβει άψογα ο διεθνής Έλληνας άσος, καθώς έχει την εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια μέσα στα γήπεδα. Παρόλα αυτά το γεγονός ότι δεν είναι βασικός, φαίνεται ότι τον έχει βάλει σε σκέψεις για το μέλλον του.

Μάλιστα, ήδη από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι υπάρχουν ομάδες από τη Γερμανία και την Ιταλία που μπορούν να του δώσουν το κίνητρο για να φορέσει τη φανέλα τους, ενώ και σε σύλλογο της Premier League θα μπορούσε να είναι βασικός.

Προφανώς η σκέψη πηγαίνει και στον Ολυμπιακό, που ναι μεν ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο σύλλογος δεν έχει πάντα τις κεραίες του ανοιχτές για καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Πολύ περισσότερο για παίκτες που βρίσκονται στη Νότιγχαμ και, άρα, μπορούν πιο εύκολα να έρθουν στο Λιμάνι.

Τα δημοσιεύματα από το Νησί αναφέρουν ότι ο αγγλικός σύλλογος θα μπορούσε να συναινέσει στην πώλησή του με ένα ποσό στα 5 εκατ. ευρώ, αν και δεν είναι σίγουρο ότι αυτή η προοπτική του ρεπορτάζ μπορεί να επαληθευτεί - Γιατί, δηλαδή, μέσα σε λίγους μήνες να χάσει το 50% των χρημάτων που δόθηκαν για την απόκτησή του;

"Έτσι θα μπορούσε να έρθει στον Ολυμπιακό ο Βλαχοδήμος - Βασικός στην Ελλάδα - Έβερτον και Κρίσταλ Πάλας"

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Αντώνη Τσούτη, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Αγγλία, για να σχολιάσει το ρεπορτάζ που θέλει τον Βλαχοδήμο να φεύγει το καλοκαίρι από τη Νότιγχαμ και, μάλιστα, με ποσό στα 5 εκατ. ευρώ. Αλλά και την πιθανότητα ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του να είναι η Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι ανανεώθηκε πρόσφατα το συμβόλαιο του Πασχαλάκη.

"Δε νομίζω ότι με 5 εκατ. ευρώ μπορεί να τον παραχωρήσει η Νότιγχαμ, είναι λίγα αυτά τα χρήματα ακόμα κι από τη στιγμή που δεν παίζει. Αλλά αυτά τα λεφτά, σε κάθε περίπτωση, δεν μπορεί να τα δώσει ελληνική ομάδα για τερματοφύλακα. Βέβαια στον Ολυμπιακό θα μπορούσε να έρθει και με δανεισμό", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος.

Τι θα έλεγες για την αγωνιστική εικόνα στην οποία βρίσκεται;

"Δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα με βάση τα ματς που έχει κάνει στη Νότιγχαμ. Αν έρθει στην Ελλάδα, βέβαια, για βασικός θα είναι. Αλλά πού θα παίξει; Ο Ολυμπιακός ανανέωσε πρόσφατα τον Πασχαλάκη".

Το ρεπορτάζ από το Νησί αναφέρει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από Γερμανία και Ιταλία. θα μπορούσε να πουλήσει εκεί παίκτη Νότιγχαμ;

"Δίνει παίκτες η Νότιγχαμ παντού και, προφανώς, μπορεί να βρει ομάδα σε Γερμανία ή Ιταλία. Αλλά και στην Premier League στέκεται, σε ομάδες επιπέδου Έβερτον ή Κρίσταλ Πάλας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αποκάλυψη" Φορτούνη στη Γλυφάδα για Ολυμπιακό - Συμφωνία Μεντιλίμπαρ-Μαρινάκη - Τεράστιο έργο ο Μουρίκης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags