Facebook Pixel «Σπριντ» τίτλου στην Αγγλία, με εκκίνηση από το «Άνφιλντ».
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-08 13:14:00

"Σπριντ" τίτλου στην Αγγλία, με εκκίνηση από το "Άνφιλντ"

Sportdog Team

 Το big- match της Κυριακής ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και μία ημέρα νωρίτερα, το Άρσεναλ- Μπρέντφορντ θα μας δώσουν μία σημαντική ένδειξη για το ποια από τις τρεις θα κατακτήσει τη φετινή Premier League. Οι book- makers πάντως, το… χαβά τους: πιστοί στις καλοκαιρινές τους προβλέψεις επιμένουν ότι, στο τέλος, η Σίτι θα θριαμβεύσει για 5η συνεχόμενη χρονιά.

 Η πρωταθλήτρια των πάντων, ομάδα του Γκουαρντιόλα εκτιμάται ότι θα στεφθεί και πάλι «βασίλισσα» κατά το 52%, η Λίβερπουλ κατά το 31%, ενώ η Άρσεναλ κατά το 25%.

 Αυτό το Σαββατοκύριακο θα κριθούν πολλά, για να βγει όμως η τελική ετυμηγορία θα πρέπει να περιμένουμε έως τα μέσα Απριλίου αφού, αφενός απομένουν ακόμη δέκα αγωνιστικές για την αυλαία του πρωταθλήματος, αφετέρου γιατί μία πιο πλήρη εικόνα ίσως την αποκτήσουμε μετά τα big- matches της 31ης Μαρτίου (Μάντσεστερ Σίτι- Άρσεναλ), αλλά και της 7ης Απριλίου (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Λίβερπουλ).

 Με τα σημερινά δεδομένα πάντως, και ας είναι κόντρα στους book- makers, η Άρσεναλ δείχνει να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα γιατί, με σχεδόν βέβαιη νίκη με τη Μπρέντφορντ θα πιάσει κορυφή, για μερικές ώρες με 64 βαθμούς. Όσους θα έχει και η Λίβερπουλ, εάν έρθει ισόπαλη με τη Σίτι, ίσως όμως στο -1 από την ίδια τη Σίτι, στην περίπτωση που αλώσει το «Άνφιλντ».

 Στο παιχνίδι του 1ου γύρου, στο «Etihad» οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 1-1, σε σχέση με τον περασμένο Νοέμβριο όμως πολλά έχουν αλλάξει, κυρίως για τους «Reds» που έχασαν στον δρόμο, λόγω τραυματισμού αρκετούς παίκτες «κλειδιά» ανάμεσά τους και τον Σαλάχ, ο οποίος όμως την Κυριακή αναμένεται να παίξει από την αρχή.

 Για την Ιστορία, από τις τρεις διεκδικήτριες η Άρσεναλ δείχνει να είναι η πλέον φορμαρισμένη γιατί προέρχεται από 6 στις 6 νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια, ακολουθούν η Σίτι, με 5 νίκες και 1 ισοπαλία και η Λίβερπουλ με 5 νίκες και 1 ήττα.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags