Facebook Pixel Αλλάζουν όλα στην Premier League - Νέα δεδομένα στις μεταγραφές
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-12 13:47:00

Αλλάζουν όλα στην Premier League - Νέα δεδομένα στις μεταγραφές και τα έξοδα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αλλάζουν όλα στην Premier League - Νέα δεδομένα στις μεταγραφές και τα έξοδα (ΦΩΤΟ)

Πολύ σημαντικές αλλαγές αναμένονται να γίνουν από την επόμενη σεζόν στο αγγλικό πρωτάθλημα καθώς η Λίγκα ετοιμάζεται να προχωρήσει σε νέα δεδομένα όσον αφορά στις μεταγραφές.

Premier League: Νέα δεδομένα στο αγγλικό ποδόσφαιρο από τη νέα σεζόν μιας και η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος έχει στα σκαριά της έναν νέο κανονισμό όσον αφορά στα έξοδα των ομάδων της, τα οποία έχουν να κάνουν με τις μεταγραφικές κινήσεις, με το Sky Sports να κάνει σημαντικές αποκαλύψεις.

Πιο συγκεκριμένα η Premier League θα θέσει όρια στα έξοδα των ομάδων, καθώς από τη νέα σεζόν οι σύλλογοι θα μπορούν να ξοδεύουν το 85% των εσόδων τους, σε μια προσπάθεια να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στην Αγγλία και κινείται στα πρότυπα της UEFA όσον αφορά ισολογισμό, με το έγκυρο Μέσο να τονίζει ότι το όριο μπορεί να φτάσει μέχρι και στο 85% χωρίς ωστόσο ακόμα να έχει επισημοποιηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αστεία" δικαιολογία Μεντιλίμπαρ - Ολυμπιακοφάγος Τερίμ, έδιωξε ήδη Καρβαλιάλ - 2ος… Αλμέιδα για Λουτσέσκου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags