Facebook Pixel Στη λίστα ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ για αντί Εμπαπέ στην Παρί
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-14 00:18:00

Στη λίστα ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ για αντί Εμπαπέ στην Παρί

Sportdog Team
Στη λίστα ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ για αντί Εμπαπέ στην Παρί

Η γαλλική ομάδα είναι στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Κιλιάν Εμπαπέ, που φαίνεται ότι αποχωρεί από το προσεχές καλοκαίρι και μέσα στους παίκτες που κοιτάζει είναι και ποδοσφαιριστής των Κόκκινων.

Λουίς Ντίας: Στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Κιλιάν Εμπαπέ είναι οι άνθρωποι της Παρί, ο οποίος ετοιμάζεται να γίνει ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, με τους πρωταθλητές Γαλλίας να έχουν στο στόχαστρό τους και τον Κολομβιανό επιθετικό της Λίβερπουλ, που διανύει μια εξαιρετική σεζόν μετρώντας μέχρι τώρα 11 γκολ και 3 ασίστ.

Την αποκάλυψη ότι ο Λουίς Ντίας είναι στο στόχαστρο της Παρί την έκανε γνωστή η κολομβιανή El Pais που σημειώνει πως πέρα από τους Όσιμεν, Λεάο, Ράσφορντ και Σαλάχ, στη λίστα των Παριζιάνων προστέθηκε εσχάτως και ο ποδοσφαιριστής των Κόκκινων, με τη Λίβερπουλ πάντως να μην έχει κλείσει την πόρτα μεταγραφής του, θέλοντας πάντως πάνω από 140 εκατομμύρια για να προχωρήσει την περίπτωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Συζητήσεις για πώληση μεγάλης ελληνικής ομάδας - 100 εκατ. ζήτησε ο ιδιοκτήτης - Deal μετά το πρωτάθλημα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags