Facebook Pixel Πήρε θέση ο Κλοπ για τον Σλοτ: "Ωραίος τύπος! Μου αρέσει..."
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-27 05:10:00

Πήρε θέση ο Κλοπ για τον Σλοτ: "Ωραίος τύπος! Μου αρέσει..."

Sportdog Team
Πήρε θέση ο Κλοπ για τον Σλοτ: "Ωραίος τύπος! Μου αρέσει..."

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε ξεκάθαρα για τον προπονητή της Φέγενορντ που αυτή τη στιγμή είναι το μεγάλο φαβορί για να τον διαδεχθεί στον πάγκο της Λίβερπουλ το προσεχές καλοκαίρι.

Γιούργκεν Κλοπ: Σε διαπραγματεύσεις με τη Φέγενορντ είναι η Λίβερπουλ ώστε να υπάρξει συμφωνία και ο Άρνε Σλοτ το προσεχές καλοκαίρι να γίνει προπονητής των Κόκκινων, μιας και ο Γερμανός τεχνικός έχει αποφασίσει να φύγει από τον σύλλογο.

Μάλιστα ενόψει του αγώνα με τη Γουέστ Χαμ, ο τεχνικός της Λίβερπουλ κλήθηκε να απαντήσει για τον Ολλανδό προπονητή και την φημολογία να την πρόσληψή του στην ομάδα, με τον πρώτο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια.

"Δεν ξέρω κάτι για αυτό, δεν εμπλέκομαι στην όλη διαδικασία. Αυτό που μου αρέσει είναι πως, εάν είναι ο εκλεκτός, θέλει να αναλάβει την Λίβερπουλ. Είναι ενθουσιασμένος.

Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει ποδόσφαιρο η ομάδα του. Όλα όσα ακούω για αυτόν είναι πως είναι ένας ωραίος τύπος. Εάν είναι αυτός η λύση, ανυπομονώ να δω.

Όλα φαίνονται ωραία", τόνισε αρχικά ο Γερμανός, για να προσθέσει με νόημα: "Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα από την Έβερτον και για την κατάσταση της ομάδας μου. Η δουλειά του προπονητή της Λίβερπουλ είναι η καλύτερη στο κόσμο.

Το γεγονός πως δεν τα πηγαίνουμε καλά στο φινάλε της φετινής σεζόν ενδεχομένως να τον βοηθήσει στην πρώτη του σεζόν στο Άνφιλντ, αφού θα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης", είπε ο Γιούργκεν Κλοπ.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αντίο" Αραούχο σε ΑΕΚ - Διαφορά με Μελισσανίδη, έκπληξη με τη νέα ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags