Λούκας Πακετά: Σοβαρά προβλήματα για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή ο οποίος κατηγορείται από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για φερόμενες παραβάσεις των κανόνων στοιχηματισμού και μάλιστα τον ίδιο τον περασμένο Σεπτέμβριο να έχει ανακριθεί από την FA δίνοντας στο διοικητικό όργανο πρόσβαση στο τηλέφωνό του τον επόμενο μήνα.

Η έρευνα της FA πυροδοτήθηκε από ύποπτα στοιχηματικά μοτίβα γύρω από μια κίτρινη κάρτα που έλαβε ο Βραζιλιάνος διεθνής στην ισοπαλία 1-1 της Γουέστ Χαμ στο Μπόρνμουθ την έναρξη της σεζόν τον περασμένο Αύγουστο, ενώ πλέον η αγγλική Ομοσπονδία προχώρησε σε ανακοινώσεις πάνω στο θέμα.

"Ο Λούκας Πακετά της Γουέστ Χαμ έχει κατηγορηθεί για ανάρμοστη συμπεριφορά σε σχέση με υποτιθέμενες παραβιάσεις των κανόνων της FA E5 και F3.

Ο παίκτης έχει κατηγορηθεί για τέσσερις παραβάσεις του Κανονισμού FA 5.1 σε σχέση με τον διεξαγωγή στους αγώνες της Premier League του συλλόγου εναντίον της 

Λέστερ Σίτι στις 12 Νοεμβρίου 2022

 Άστον Βίλα στις 12 Μαρτίου 2023

Λιντς Γιουνάιτεντ στις 21 Μαΐου 2023

και Μπόρμπυθ στις 12 Αυγούστου 2023

Κατηγορείται ότι προσπάθησε άμεσα να επηρεάσει την πρόοδο, τη διεξαγωγή ή οποιαδήποτε άλλη πτυχή ή εμφάνιση σε αυτούς τους αγώνες επιδιώκοντας σκόπιμα να λάβει κάρτα από τον διαιτητή με αθέμιτο σκοπό να επηρεάσει την αγορά στοιχημάτων προκειμένου για έναν ή περισσότερους άτομα να επωφεληθούν.

«Ο Λούκας Πακέτα κατηγορήθηκε επίσης για δύο παραβιάσεις του Κανόνα F3 της FA σε σχέση με υποτιθέμενες αποτυχίες συμμόρφωσης σύμφωνα με τον Κανόνα F2 της FA.

Ο παίκτης έχει μέχρι τις 3 Ιουνίου 2024 για να απαντήσει σε αυτές τις χρεώσεις, με την επιφύλαξη τυχόν αιτήματος για παράταση αυτής της προθεσμίας.

Η FA δεν θα κάνει κανένα περαιτέρω σχόλιο μέχρι την ολοκλήρωση αυτής της υπόθεσης", αναφέρει η ανακοίνωση της FA για τον Λούκας Πακετά.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr