Νότιγχαμ Φόρεστ: Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», στην Κρίσταλ Πάλας είναι έξαλλοι και αναφέρουν ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να παρθεί η απόφαση της UEFA, να υποβιβάσει τους Κυπελλούχους Αγγλίας στο Conference League, αφού ανήκουν στο ίδιο γκρουπ ιδιοκτησίας με την Λιόν, που πρόκειται να παίξει στο Europa League.

Η Πάλας θα αιτηθεί πρόσβαση στις συνομιλίες ανάμεσα στη Νότιγχαμ Φόρεστ και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, μιας και ισχυρίζεται ότι μπορεί να αποδείξει ότι «τηρήθηκαν δύο μέτρα και δύο σταθμά από την UEFA», θεωρώντας ότι ευνοήθηκε η Φόρεστ.

"Επίθεση" της Κρίσταλ Πάλας σε Νότιγχαμ Φόρεστ - Καταγγελία για... εύνοια!

Παράλληλα η Κρίσταλ Πάλας θα προσφύγει σύντομα στο CAS και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Europa League της νέας σεζόν.