Επιβεβαίωσε τα προγνωστικά η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς νίκησε με 2-0 την ουραγό Γουλβς στο «Έτιχαντ Στέιντιουμ», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής στην Premier League, και με το «τρίποντο» αυτό πλησίασε -έστω και προσωρινά- στο -4 την Άρσεναλ, αυξάνοντας την πίεση για νίκη στην ομάδα του Μίκελ Αρτέτα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «πολίτες» είχαν συγκεντρώσει τρεις βαθμούς στην τελευταία τετράδα αγώνων τους στο πρωτάθλημα (0-3-1), ενώ μεσοβδόμαδα ηττήθηκαν στη Νορβηγία από την Μπόντο Γκλιμτ (3-1) για τη league phase του Champions League. Τα γκολ για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα σημείωσαν οι Μαρμούς (8') και Σεμένιο (45'+).
Διαβάστε επίσης...
Στο μεταξύ, η Τότεναμ δεν μπόρεσε να νικήσει και μάλιστα γλύτωσε στις καθυστερήσεις την ήττα στην έδρα της Μπέρνλι (2-2) και δεν αποκλείεται αυτό να ήταν το τελευταίο ματς του Τόμας Φρανκ στον πάγκο της ομάδας του Λονδίνου, ενώ η Φούλαμ πήρε σπουδαία νίκη στις καθυστερήσεις επί της Μπράιτον με 2-1, με τον Μπάμπη Κωστούλα ν' αντικαθιστά τον Ντάνι Γουέλμπεκ στο 88ο λεπτό.
Νωρίτερα, μεγάλη νίκη και βαθμολογική ανάσα για τη Γουέστ Χαμ, αποτέλεσε η επικράτηση στο Λονδίνο επί της Σάντερλαντ με 3-1. Με τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο ξανά στο κέντρο της άμυνας τους τα «σφυριά» πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή εμφάνιση τους και «καθάρισαν» το ματς από το Α' μέρος, όταν και προηγήθηκαν 3-0 με τα γκολ των Σάμερβιλ (14'), Μπόουεν (28' πεν.) και Φερνάντες (43').
Το μόνο που κατάφερε η Σάντερλαντ ήταν να μειώσει με το γκολ του Μπρόμπεϊ στο 82ο λεπτό. Με τους τρεις αυτούς βαθμούς, εκτός από το γεγονός ότι ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο εδραιώνει πλέον τη θέση του στον πάγκο, η ομάδα του Λονδίνου συνεχίζει την προσπάθεια της για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο