Την πρώτη της μεταγραφή στην εποχή Άντονι Ιραόλα στον πάγκο επισημοποίησε η Λίβερπουλ με την απόκτηση του Βίκτορ Μουνιόθ την Πέμπτη (18/6).
Ο Ισπανός αριστερός εξτρέμ, που βρίσκεται στην αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης για το Μουντιάλ 2026, έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Οσασούνα στη σεζόν 2025-26, μετρώντας 7 γκολ και 5 ασίστ σε 34 συμμετοχές κι ενώ η ομάδα της Παμπλόνα τον είχε πάρει πέρσι το καλοκαίρι από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Διαβάστε επίσης...
Οι «reds» κατέβαλαν τη ρήτρα ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ, με τον 22χρονο παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο «Άνφιλντ» έως το 2032.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός άσος άρεσε πολύ στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και είχε ακουστεί πέρσι τέτοια εποχή για τον Ολυμπιακό, αλλά προφανώς επρόκειτο για μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που δεν θα μπορούσε να έρθει στη χώρα μας.
Ο Μουνιόθ πέρασε ήδη τα ιατρικά τεστ για λογαριασμό της Λίβερπουλ και εκκρεμεί απλά η έκδοση της αγγλικής άδειας εργασίας, κάτι που θα γίνει το προσεχές χρονικό διάστημα.
We have agreed a deal to sign Victor Munoz from Osasuna, subject to a successful work permit application and international clearance — Liverpool FC (@LFC) June 18, 2026
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο