Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Χτυπάει" εξτρέμ του Μουρίνιο ο Κορδόν - 27 γκολ και 36 ασίστ - Έκπληξη και από Τσάμπιονσιπ! (Vids)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-29 08:53:00

"Χτυπάει" εξτρέμ του Μουρίνιο ο Κορδόν - 27 γκολ και 36 ασίστ - Έκπληξη και από Τσάμπιονσιπ! (Vids)

Sportdog Team
"Χτυπάει" εξτρέμ του Μουρίνιο ο Κορδόν - 27 γκολ και 36 ασίστ - Έκπληξη και από Τσάμπιονσιπ! (Vids)

Σε όλα τα... μέτωπα "χτυπούν" πλέον οι Ερυθρόλευκοι, ψάχνοντας τον εξτρέμ που θα κάνει την διαφορά στην ομάδα. Τα νέα ονόματα που ήρθαν στο προσκήνιο.

Την ώρα που οι συζητήσεις με τον Σαντιάγο Πιερότι φαίνεται να βρίσκονται σε καλό σημείο, ο Ολυμπιακός συνεχίζει το "σαφάρι" του για την εύρεση ενός εξτρέμ που θα κάνει την ποιοτική διαφορά.

Το νέο όνομα που φέρνει στο προσκήνιο ο "Κόκκινος Πρωταθλητής" είναι αυτό του Νορβηγού Όλα Σολμπάκεν της Ρόμα, ο οποίος σε 153 ματς καριέρας μετράει 27 γκολ και 36 ασίστ, έχοντας αγωνιστεί επίσης σε Μπόντο Γκλιμτ και Ράνχαϊμ. Η χρηματιστηριακή του αξία σύμφωνα με το transfermarkt είναι 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

 
 

Παράλληλα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν επαφές με τον Μούσα Τζενεπό της Σαουθάμπτον, η οποία παίζει πλέον στην Τσάμπιονσιπ και κοστολογεί τον εξτρέμ από το Μάλι περί τα 8 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν ζήτησε ο Μαρτίνεθ για βασικό φορ του Ολυμπιακού - Μοίρασε 19.2 εκατ. τα τελευταία 24ωρα ο Μαρινάκης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags