Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτόν ζήτησε ο Μαρτίνεθ για βασικό φορ του Ολυμπιακού - Μοίρασε 19.2 εκατ. τα τελευταία 24ωρα ο Μαρινάκης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-28 23:08:00

Αυτόν ζήτησε ο Μαρτίνεθ για βασικό φορ του Ολυμπιακού - Μοίρασε 19.2 εκατ. τα τελευταία 24ωρα ο Μαρινάκης!

του Παναγιώτη Νικολάου

Ο "εκλεκτός" του Ισπανού και η τεράστια επένδυση στο Λιμάνι. Οι Πειραιώτες λίγο πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος, ετοιμάζονται να φέρουν στην Ελλάδα τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις παίκτες από το κορυφαίο επίπεδο. Ποιον θέλει ο κόουτς και οι τεράστιες προτάσεις.
 

Την απόκτηση πρωτοκλασάτου επιθετικού έχει ζητήσει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αφού θεωρεί πως χρειάζεται έναν παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Αγιούμπ Ελ Κάαμπι και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τις τελευταίες ώρες κάνει τα πάντα για να κλείσει τη μεγάλη συμφωνία. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης του έχει δώσει ένα πολύ μεγάλο μπάτζετ και ο Ισπανός… τρέχει για να κλείσει τον ιδανικό.

Τα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει είναι πολλά, αρκετά εξ αυτών βρίσκονται όντως στη λίστα του, όμως ο «εκλεκτός» του προπονητή είναι ένας, ο Ράφα Μιρ! Ο 26χρονος φορ μάλιστα ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα και έπαιξε στο φινάλε του UEFA Super Cup πριν λίγες μέρες μεταξύ Σεβίλλης και Μάντσεστερ Σίτι. Ο ατζέντης του βρέθηκε και αυτός στην εξέδρα του «Καραϊσκάκης» και υπήρξαν κάποιες νέες συζητήσεις, όμως ο παίκτης ακόμα δεν έχει πειστεί!

 Εσχάτως, στην Ισπανία υπήρξε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η Βαλένθια έχει μπει δυναμικά στο κυνήγι της απόκτησης του ψηλού επιθετικού (1.91μ.), κατόπιν σχετικής εισήγησης του τεχνικού των «νυχτερίδων», Ρούμπεν Μπαράχα, ο οποίος είχε συνεργαστεί πιο παλιά με τον Μιρ στις ακαδημίες της Βαλένθια.

Η περίπτωσή του παραμένει δύσκολη, όμως στο Λιμάνι θα το παλέψουν μέχρι την τελευταία ώρα της μεταγραφικής περιόδου, αν και παράλληλα συζητούν και με άλλους παίκτες, που υπάρχουν στο πλάνο ως εναλλακτικές λύσεις!

Τα τελευταία 24ωρα πάντως βλέπουμε ότι οι Πειραιώτες κάνουν μία… αντεπίθεση και χτυπούν σε όλα τα μέτωπα, δίνοντας πάρα πολλά χρήματα. Συγκεκριμένα έδωσαν 8,2 εκατ. Ευρώ για τους Έσε και Ορτέγκα και έστειλαν προτάσεις 4.5 εκατομμυρίων για τον στόπερ Γκαστόν Φερνάντες και 6.5 εκατομμυρίων για τον εξτρέμ Αμούζου!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγάλη αλλαγή Ολυμπιακού με Μαρτίνεθ - Φωνές σε Φορτούνη, όχι ξανά λάθος με Σκάρπα - 4 μεταγραφές! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags