Ο Ολυμπιακός συνεχίζοντας τις καλές του εμφανίσεις και βρίσκοντας σιγά-σιγά και ρυθμό, νίκησε πολύ εύκολα τον Ατρόμητο με 4-0 και συνεχίζει το εντυπωσιακό του ξεκίνημα στη σεζόν, αν και ακόμα χρειάζεται χρόνο. Πρόκειται σαφέστατα για μία νέα ομάδα, με πάρα πολλά νέα πρόσωπα, η οποία περιμένει τουλάχιστον άλλους τέσσερις παίκτες εντός της εβδομάδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών, οι Ερυθρόλευκοι θα αποκτήσουν δύο εξτρέμ (κυκλοφορούν τα ονόματα των Πιερότι και Φράνσις Αμούζου), ενώ δεδομένα θα αποκτηθεί επίσης ένας επιθετικός, αλλά κι ένας στόπερ (αφού αποχωρεί ο Μπα), ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια ακόμα έκπληξη στη μεσαία γραμμή.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, οι Πειραιώτες είχαν καλή απόδοση και συνέχισαν με… φόρα από την Πέμπτη. Μπορεί στο πρώτο 30λεπτο να δυσκολεύτηκαν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα, όμως μετά το 1-0 έκαναν ό,τι ήθελαν στο γκολ και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και περισσότερα από τέσσερα γκολ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γιώργος Μασούρας με δύο γκολ, δίνοντας έτσι και… απαντήσεις στην κριτική που δέχεται το τελευταίο διάστημα, ωστόσο φοβερός ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ο ηγέτης αυτή της ομάδας.

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο MVP της βραδιάς, χόρευε ξανά με την μπάλα, έτρεχε ασταμάτητα και οργάνωνε κάθε επίθεση των Πειραιωτών. Μάλιστα, έκανε προσπάθεια να συνεργαστεί και με τον Γκουστάβο Σκάρπα, ο οποίος αν και είχε διάθεση, ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί. Ο Βραζιλιάνος έχει τρομερή ποιότητα, φαίνεται σε κάθε επαφή του με την μπάλα, όμως θα πρέπει να βρει πώς θα παίξει μαζί με τον Έλληνα άσο (σήμερα άλλαζαν θέσεις, πότε δεξί εξτρέμ και πότε 10αρι). Όμως ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα πρέπει να αποφύγει τα περσινά λάθη με τα πολλά 10αρια και οφείλει να επιμείνει στο πλάνο του. Αν και ακόμα είναι νωρίς, ο κόουτς δείχνει ότι θέλει να παίξει γρήγορο ποδόσφαιρο, να εφαρμόσει το ισπανικό μοντέλο στο χορτάρι και έχει τους παίκτες για να το κάνει!

Ο Μαρτίνεθ πάντως δείχνει ότι και δίκαιος, καθώς στο πρώτο τέταρτο έχει βάλει τις φωνές στον Φορτούνη για ένα λάθος του που παραλίγο να δώσει γκολ στον Ατρόμητο, ενώ σήμερα έδωσε ξανά χρόνο στον Ζοάο Καρβάλιο που δεν ήταν καλός στα προηγούμενα και είχε γίνει δύο φορές αλλαγή στο ημίχρονο.

Εξαιρετική παρουσία είχαν για ακόμα ένα ματς οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Παναγιώτης Ρέτσος, ενώ σταθερός έδειξε και ο Έσε που για πρώτη φορά ξεκίνησε βασικός. Ο Αργεντινός έδειξε να… ξέρει κολύμπι πέφτοντας στα βαθιά, είχε καλές επαφές με την μπάλα, ηρεμία στο παιχνίδι του, ένταστη στα μακαρίσματα και τρεξίματα.
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος από τον Ολυμπιακό μετά από 10 χρόνια - Υπογράφει Έλληνας στόπερ - Συνάντηση Μαρινάκη με εξτρέμ!