Facebook Pixel Serie A: Πήρε το ντέρμπι με την Φιορεντίνα και έμεινε στο κυνήγι της κορυφής η Γιούβε - Επική ανατροπή της Ρόμα με Λέτσε (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-05 23:53:00

Πήρε το ντέρμπι με την Φιορεντίνα και έμεινε στο κυνήγι της κορυφής η Γιούβε - Επική ανατροπή της Ρόμα με Λέτσε (vid)

Sportdog Team
Πήρε το ντέρμπι με την Φιορεντίνα και έμεινε στο κυνήγι της κορυφής η Γιούβε - Επική ανατροπή της Ρόμα με Λέτσε (vid)

Η Μεγάλη Κυριά πήρε πολύ σπουδαίο διπλό στην έδρα των Βιόλα με 0-1, με σκόρερ τον Μιρέτι και συνεχίζει να κυνηγάει την Ίντερ και την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα όντας στο μείον δύο από την κορυφή της Serie A.  Λίγο νωρίτερα οι Τζιαλορόσι βρέθηκαν μια... ανάσα από ήττα σοκ στη Ρώμη από τη Λέτσε, όμως με γκολ των Αζμούν στο 90+1' και Λουκάκου στο 90+4' γύρισαν το παιχνίδι και πήραν τελικά το τρίποντο.

Serie A: Στη δεύτερη θέση της Serie A και στο -2 από την κορυφή παρέμεινε η Γιουβέντους περνώντας νικηφόρα, με 1-0, από το «Αρτέμιο Φράνκι» της Φλωρεντίας, απέναντι στη Φιορεντίνα, για την 11η αγωνιστική. 

O Φάμπιο Μιρέτι στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Τορίνο που πανηγύρισε την 4η διαδοχική νίκη της. Οι Βιόλα, που ήταν αήττητοι στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς εναντίον της Γιουβέντους, υπέστησαν μία τρίτη διαδοχική ήττα χωρίς να σημειώσουν γκολ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο ιταλικό πρωτάθλημα και έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν στην τετράδα.

Δύο τέρματα στις καθυστερήσεις έσωσαν την παρτίδα για την Ρόμα απέναντι στην Λέτσε (2-1) στο «Ολίμπικο» σε αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική της Serie A.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 72΄ με τον Άλκμβιστ και έδειχναν ικανοί για την πρώτη νίκη τους απέναντι στους Ρωμαίους από το 2012. Όμως ένα τέρμα του Αζμούν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και άλλο ένα του Λουκάκου στο 94΄ ανέτρεψαν πλήρως την κατάσταση και έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με τον Λουκάκου στο 5΄.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε... απόγνωση ο Μπαρτζώκας - "Αναγκασμένος" να διώξει παίκτη-όνομα από τον Ολυμπιακό - Φέρνει NBAer!

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags