Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Απίστευτο! Η μακάβρια προειδοποίηση οπαδών γνωστής ομάδας για τα αρνητικά αποτελέσματα (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-16 17:34:00

Απίστευτο! Η μακάβρια προειδοποίηση οπαδών γνωστής ομάδας για τα αρνητικά αποτελέσματα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο! Η μακάβρια προειδοποίηση οπαδών γνωστής ομάδας για τα αρνητικά αποτελέσματα (ΦΩΤΟ)

Τρομερό περιστατικό σε γνωστή ομάδα μιας και τα αρνητικά αποτελέσματα έχουν κάνει τον κόσμο της ομάδας να είναι στα... κάγκελα και να προειδοποιούν τους παίκτες για τις... συνέπειες.

Σπέτσια: Σε ταραγμένα νερά είναι τον τελευταίο καιρό η ιταλική ομάδα μιας και τα αρνητικά αποτελέσματα έφεραν αρχικά τον υποβιβασμό από τη Serie A, ενώ και φέτος είναι ήδη στην ζώνη που την στέλνει στη Serie C, μιας και μετράει 10 βαθμούς, με μια νίκη, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες, μετά από 13 παιχνίδια όντας στην 18η θέση.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να απολύσει τον Μασιμιλιάνο Αλβίνι και να προσλαβει τον Λούκα Ντε Άντζελο για την θέση του προπονητή, με τους οπαδούς της ομάδας να είναι στα... κάγκελα και μάλιστα μετά το 2-2 κόντρα στην Τερνάνα βανδάλισαν με μπογιά το αυτοκίνητο του Βέρντε, ενώ μετά την αποτυχημένη τους προσπάθεια να μιλήσουν κατ' ιδίαν με τη διοίκηση προχώρησαν σε μια συμβολική, αλλά μακάβρια κίνηση.

Το πρωί της Πέμπτης (16/11) κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Σπέτσια, προσέγγισαν το γήπεδο της ομάδας και ανάρτησαν πανό με το μήνυμα "ο χρόνος σας τελειώνει", συνοδευόμενο από το κεφάλι ενός νεκρού γουρουνιού, προειδοποιώντας τους πάντες για τη... συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επένδυση Μαρινάκη και για... Ολυμπιακό - "Αγοράζει φθηνά όλες τις μετοχές" - Μπάτζετ 14 εκατ., σταρ από... Ελλάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags