Facebook Pixel Κώστας Μανωλάς: H ομάδα φαβορί για Μανωλά - Συμβόλαιο 1 εκατ. τον χρόνο
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-04 15:50:00

Ποια Βερόνα; Άλλη ομάδα φαβορί για Μανωλά - Συμβόλαιο 1 εκατ. τον χρόνο - Απαντάει τη Δευτέρα! (pic)

Sportdog Team
Ποια Βερόνα; Άλλη ομάδα φαβορί για Μανωλά - Συμβόλαιο 1 εκατ. τον χρόνο - Απαντάει τη Δευτέρα! (pic)

Ο Έλληνας στόπερ εξετάζει σοβαρά την συγκεκριμένη πρόταση και αναμένεται να απαντήσει μέχρι αύριο (5/2).

Στη θέση του φαβορί για να υπογράψει τον Κώστα Μανωλά φέρεται να βρίσκεται πλέον η Σαλερνιτάνα, παρότι μέχρι πριν μερικές ημέρες φαινόταν ότι ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα "έκλεινε" στην Βερόνα.

Πλέον, όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η ομάδα από το Σαλέρνο προσφέρει 500.000 ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν στον Μανωλά και εν συνεχεία 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως για διετές συμβόλαιο, αν καταφέρει να μείνει στη Serie A ο σύλλογος της νότιας Ιταλίας, ενώ θα προστεθούν και μπόνους που θα αφορούν στις συμμετοχές του και στα αποτελέσματα της ομάδας.

Η εν λόγω προσφορά φέρεται να εξετάζεται αρκετά σοβαρά από τον 32χρονο στόπερ, από τη στιγμή που στην Σαλερνιτάνα εργάζεται ως γενικός διευθυντής ο Βάλτερ Σαμπατίνι, άνθρωπος με τον οποίο έχει εξαιρετική σχέση από την εποχή της συνύπαρξής τους στην Ρόμα (ήταν ποδοσφαιρικός διευθυντής των τζαλορόσι).

Σύμφωνα με τους γείτονες, υπάρχει αισιοδοξία στους ανθρώπους της Σαλερνιτάνα πως θα καταφέρουν να αποσπάσουν το "ναι" του Μανωλά, με την απάντησή του να αναμένεται το αργότερο μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (5/2).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Όρκος" Μελισσανίδη για... Ολυμπιακό - Γι’ αυτό θέλει η ΑΕΚ τον Χουάνγκ - Κίνηση για παίκτη από το Λιμάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags