Facebook Pixel "Όρκος" Μελισσανίδη για... Ολυμπιακό - Γι’ αυτό θέλει η ΑΕΚ τον Χουάνγκ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-04 10:00:00

"Όρκος" Μελισσανίδη για... Ολυμπιακό - Γι’ αυτό θέλει η ΑΕΚ τον Χουάνγκ - Κίνηση για παίκτη από το Λιμάνι!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Όρκος" Μελισσανίδη για... Ολυμπιακό - Γι’ αυτό θέλει η ΑΕΚ τον Χουάνγκ - Κίνηση για παίκτη από το Λιμάνι!

Αλλάζει επίπεδο την Ένωση και κυνηγάει μεγάλη μεταγραφή. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ανεβάσει level τους Κιτρινόμαυρους, παίρνουν πλέον τίτλους και φέρνουν καλούς και ακριβούς ποδοσφαιριστές, όμως ακόμα κάτι του λείπει και το κυνηγάει...

Πολλά και πολύ ενδιαφέροντα γίνονται γνωστά μετά τη λήξη τής χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς παραδοσιακά όταν έχουμε απομακρυνθεί από τον πυρήνα μια μεταγραφής, που είτε πραγματοποιήθηκε είτε όχι, είναι πιο εύκολο να γίνουν γνωστά πραγματάκια.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, για τον οποίο το Sportdog.gr σας αποκάλυψε πως η ΑΕΚ προσπάθησε να τον φέρει στην Ελλάδα ως δανεικό με οψιόν για το καλοκαίρι και «δούλευε» την υπόθεσή του παράλληλα με αυτή του Λιούμπισιτς. Ο Νοτιοκορεάτης χαφ είχε φύγει με άσχημο τρόπο από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν φάνηκε ότι ενόχλησε καθόλου τους Κιτρινόμαυρους - Η αστάθεια που δείχνει στον χαρακτήρα του δηλαδή.

Κι εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι και το περασμένο καλοκαίρι είχε προσπαθήσει η Ένωση να αποκτήσει τον (ελεύθερο) Μπακαμπού, για τον οποίο έχει εξαιρετική άποψη ο Ματίας Αλμέιδα. Οι Κιτρινόμαυροι, τελικά, απέκτησαν τον Πόνσε από την Έλτσε με ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ και συμβόλαιο 1+ εκατ!

Ωστόσο, μόνο τυχαίο δεν είναι πως ΑΕΚ κινήθηκε για αυτούς τους δύο παίκτες, αφού φαίνεται ότι θέλουν να πετύχουν δύο σε ένα με μεταγραφικές κινήσεις τους: Αφενός να ενισχυθούν με παίκτες εγνωσμένης αξίας, που έχουν δείξει τι μπορούν να καταφέρουν στο βάρος τής φανέλας μεγάλης ομάδας, που κάνει πρωταθλητισμό. Και ο Μπακαμπού αλλά και ο Χουάνγκ το έχουν αποδείξει.

Αφετέρου, όμως, θέλουν να πετύχουν κι ένα γερό πλήγμα, επικοινωνιακά, στον Ολυμπιακό! Να δείξει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δηλαδή, ότι μπορεί να πάρει όποιον θέλει, τόσο από το εξωτερικό όσο και από την Ελλάδα. Ή, έστω, που έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα κι αυτός μπορεί να τον φέρει πίσω.

Είναι γεγονός, άλλωστε, ότι το μπάτζετ της Ένωσης αλλά και τα χρήματα ευρύτερα που δίνει η ομάδα για να σπάσει συμβόλαια κ.λπ., έχουν αλλάξει πολύ τα τελευταία δύο-τρία χρόνια: Η ΑΕΚ ξοδεύεται, επενδύει, μεγαλώνει, διευρύνει τους ορίζοντές της. Κερασάκι σε αυτή την τούρτα θα ήταν, όντως, "κλοπές" από τους άλλους μεγάλους του ελληνικού πρωταθλήματος (όπως είναι για παράδειγμα ο Μπρινιόλι από τον Παναθηναϊκό) και, δη, από τον Ολυμπιακό... 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Tίναξε την μπάνκα" για Μπρινιόλι ο Μελισσανίδης - "Καψόνι" 200.000 από ΠΑΟ - Οργισμένος ο Αλαφούζος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags