Facebook Pixel Στην Αθήνα ο CEO του Ερ. Αστέρα, συζητάει για Χουάνγκ - Η πρόταση της ΑΕΚ, ούτε να... ακούει για Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-30 18:32:00

Στην Αθήνα ο CEO του Ερ. Αστέρα, συζητάει για Χουάνγκ - Η πρόταση της ΑΕΚ, ούτε να... ακούει για Ολυμπιακό!

Του Αδέσποτου
Στην Αθήνα ο CEO του Ερ. Αστέρα, συζητάει για Χουάνγκ - Η πρόταση της ΑΕΚ, ούτε να... ακούει για Ολυμπιακό!

Η "καψούρα" του Αλμέιδα και οι όροι για να γίνει η μεταγραφή. Πώς θέλει να φέρει πίσω στην Ελλάδα τον ΝοτιοΚορεάτη η Ένωση και γιατί έχει... κολλήσει η υπόθεση τις τελευταίες ώρες. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ...

Σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς βρίσκεται η ΑΕΚ από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες. Η Ένωση ωστόσο, παράλληλα με την περίπτωση του 24χρονου άσου, δούλευε τις τελευταίες ημέρες παράλληλα και την υπόθεση του Ιν-Μπέομ Χουάνγκ!

Όπως σας έγραψε στο Sportdog.gr ο Ευάγγελος Μίχος και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο ΝοτιοΚορεάτης θέλει να φύγει από τον Ερυθρό Αστέρα και ψάχνει τον τρόπο, αλλά και την ομάδα που θα καλύπτει τις αγωνιστικές και οικονομικές ανάγκες του.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του Sportdog.gr, Ευάγγελος Μίχος, στον «Ελλάδα Sports 94.3 FM» από την Κυριακή βρίσκεται στην Αθήνα για συζητήσεις ο Chief Executive Officer του Αστέρα, ο Ζβέζνταν Τέρζιτς. Γι’ αυτό καις τη Σερβία επιμένουν ότι μπορεί να γίνει η μεταγραφή, αν και πλέον εφόσον υπάρξει οριστική συμφωνία με τον Λιούμπισιτς μάλλον το θέμα θα… παγώσει.

 

Η ΑΕΚ προσπάθησε να πάρει τον Χουάνγκ ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι, με οψιόν αγοράς, καθώς πρόκειται για παίκτη που αποτελεί μεγάλη… καψούρα του Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός προπονητής τον ήθελε και όταν έφτιαχνε τη δική του ομάδα για να τους χωρέσει στην ίδια 11αδα μαζί με τον Πινέδα, ωστόσο τότε δεν ήθελε ούτε να ακούει για Ελλάδα.

Τώρα όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει, θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά δεν θέλει ούτε να συζητάει για το ενδεχόμενο να παίξει ξανά στον Ολυμπιακό. Για την Ένωση δεν είναι αρνητικός, αρκεί να τα βρουν φυσικά και οι δύο ομάδες.

Για την ώρα πάντως η υπόθεση έχει… κολλήσει λόγω Λιούμπισιτς, αν και ο Τέρζιτς παραμένει στην Ελλάδα. Όσον αφορά τις σχέσεις Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα, όπως αποκάλυψε ο Μίχος αυτές δεν είναι πλέον και τόσο καλές σε επίπεδο διοικήσεων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τάσεις φυγής o Χουάνγκ - Πληρώνει... Ολυμπιακό η ΑΕΚ - Εντολή Αλαφούζου για Μαξίμοβιτς, χαλάει μεταγραφή!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags