Facebook Pixel Η τεράστια πρόταση της ΑΕΚ για να υπογράψει σήμερα Λιούμπισιτς - Έρχεται για χαφ, αλλάζει σύστημα ο Αλμέιδα!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-30 16:15:00

Η τεράστια πρόταση της ΑΕΚ για να υπογράψει σήμερα Λιούμπισιτς - Έρχεται για χαφ, αλλάζει σύστημα ο Αλμέιδα!

Του Αδέσποτου
Η τεράστια πρόταση της ΑΕΚ για να υπογράψει σήμερα Λιούμπισιτς - Έρχεται για χαφ, αλλάζει σύστημα ο Αλμέιδα!

Πόσα δίνει σε Ντιναμό και παίκτη και το νέο πλάνο Ματίας. Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της δυνατής μεταγραφής που ετοιμάζει η Ένωση. Πόσα χρήματα θα κοστίσει και γιατί η άφιξή του αναβαθμίζει το κιτρινόμαυρο ρόστερ και αλλάζει την 11αδα...

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ, καθώς υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις τόσο με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ όσο και με τον 24χρονο άσο.

Η υπόθεση του ΑυστροΚροάτη είναι προχωρημένη και για κάποιους… τελειωμένη, αφού δουλεύεται από την Ένωση και μία εβδομάδα. Ο δημοσιογράφος του Sportdog.gr, Ευάγγελος Μίχος μάλιστα στην καθημερινή του εκπομπή στον «Ελλάδα Sports 94.3 FM» αποκάλυψε ότι οι Κιτρινόμαυροι προσφέρουν 3 εκατομμύρια ευρώ στην Ντιναμό με τη νυν ομάδα του που τον είχε αγοράσει με 2.5 εκατ. από τη Ραπίντ, να κρατάει και ποσοστό μεταπώλησης (πληροφορίες από την Κροατία αναφέρουν πως απάντησε αρνητικά και οι συζητήσεις συνεχίζονται...). Όσον αφορά το συμβόλαιο του παίκτη, η συμφωνία είναι για «καθαρές» ετήσιες αποδοχές 580.000 ευρώ και μπόνους.

 

Ο Λιούμπισιτς, που ανήκει στο ολλανδικό γραφείο μάνατζερ SEG, παρότι αγωνίζεται ως μπακ κάποιες φορές, είναι κεντρικός χαφ και ως τέτοιος έρχεται στην ΑΕΚ και αναμένεται να παίξει σε 2-3 θέσεις, ακόμα και μπακ αν χρειαστεί. Μάλιστα, η περίπτωσή του θυμίζει αρκετά τον Χατζησαφί, που αν και μπακ έπαιζε και στα χαφ και λίγο Πινέδα που παίζει πολλές θέσεις.

Πρόκειται σίγουρα για αναβάθμιση του ρόστερ, αφού ο άσος της Ντιναμό είναι ανώτερος από τουες Γαλανόπουλο-Χατζησαφί, είναι σε καλή ηλικία και ταιριάζει απόλυτα σε όσα είχε πει ο Ματίας Αλμέιδα πριν από λίγες ημέρες για τους παίκτες που ψάχνει, κυρίως, ενόψει καλοκαιριού. Δεν είναι τυχαίο πως έχει και μεταπωλητική αξία!

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Ευάγγελος Μίχος, η συγκεκριμένη μεταγραφή δείχνει και την απόφαση του Αλμέιδα να αλλάξει την διάταξή του στην Ένωση, κυρίως στην Ευρώπη ίσως και σε ντέρμί. Αντί να παίζει με εξάρι και οκτάρι, θα παίζει με τριάδα, ένα εξάρι και δύο οκτάρια. Δηλαδή θα χρησιμοποιεί στη βασική του ενδεκάδα τους Σιμάνσκι και Πινέδα-Λιούμπισιτς ή Πινέδα-Χουάνγκ αν ερχόταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε Λιβάι ούτε Πόνσε - Πιτσιρικάς της ΑΕΚ "κέρδισε" τους scouts και... φέρνει εκατομμύρια - Ανακάλυψη Αλμέιδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags