Facebook Pixel Τάσεις φυγής o Χουάνγκ - Πληρώνει... Ολυμπιακό η ΑΕΚ - Εντολή Αλαφούζου για Μαξίμοβιτς, χαλάει μεταγραφή!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-29 23:53:00

Τάσεις φυγής o Χουάνγκ - Πληρώνει... Ολυμπιακό η ΑΕΚ - Εντολή Αλαφούζου για Μαξίμοβιτς, χαλάει μεταγραφή!

Οι Μιχείες

Ο ρόλος του Μιλόγεβιτς και η αποκάλυψη για το Τριφυλλι! Ο Ευάγγελος Μίχος παρουσιάζει τα δεδομένα για τον ΝοτιοΚορεάτη που θέλει να φύγει από τον Ερυθρό Αστέρα και μεταφέρει τις πληροφορίες για την τελευταία κίνηση που κυνηγούν οι Πράσινοι μέχρι 31 Ιανουαρίου. Τι είπε ο άσος της Χετάφε σε συμπατριώτη του που ζει στην Αθήνα;

ΧΟΥΑΝΓΚ/1: Θα μπορούσε να είχε έρθει στην ΑΕΚ τον περασμένο Ιούνιο, ήταν μαζί με τον Πινέδα οι δυο πρώτες προσθήκες που είχε ζητήσει ο Αλμέιδα (τον ήξερε από το MLS σαν αντίπαλο του, ήταν στο Βανκούβερ). Δεν ήθελε τότε να έρθει στην Ελλάδα, δεν έπαιζε και στην Ευρώπη η Ένωση. Μετά από ένα μήνα βέβαια ήρθε για τον Ολυμπιακό αλλά για να πειστεί είχε παίξει καταλυτικό ρόλο η μεγάλη αγγλική εταιρία που τον εκπροσωπούσε, η Base (έκανε πολλές δουλειές με τον Μαρινάκη), με την οποία βέβαια το περασμένο καλοκαίρι τα έσπασε ! Ο Ιν Μπεόμ Χουάνγκ δεν έφυγε ούτε με τον καλύτερο τρόπο, ούτε με τις καλύτερες αναμνήσεις τον περασμένο Σεπτέμβριο από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και βρήκε καταφύγιο στον Ερυθρό Αστέρα ( τον εξίταρε η προοπτική να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ), ο οποίος πλήρωσε 5.500.000 transfer fee συους ερυθρόλευκους. Τουλάχιστον αυτό το ποσό ανακοινώθηκε και τον κατατάσσει στην πιο ακριβή αγορά στην ιστορία του κορυφαίου κλαμπ της Σερβίας!! Τώρα ο 27χρονος Χουάνγκ με τις 18 συμμετοχές και τα 2 γκολ/2 ασίστ στον Ε. Αστέρα, βγάζει ξανά τάσεις φυγής κι από το... Βελιγράδι, παρότι έχει συμβόλαιο ως το 2026. Υπάρχουν και κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, έμειναν και εκτός Ευρώπης, με το σερβικό πρωτάθλημα να μην ... συγκινεί τον Ιν Μπεόμ.

ΧΟΥΑΝΓΚ/2: Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, κάτι που ισχύει και στην περίπτωση του διεθνή Νοτιοκορεάτη μέσου με την ΑΕΚ. Δύσκολο, πολύ δύσκολο πάντως για Ένωση κι ας έχει πάει προπονητής στον Ερυθρό Αστέρα, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος παρότι δεν ευδοκίμησε στον πάγκο της ΑΕΚ (παραιτήθηκε), διατηρεί καλή σχέση με το περιβάλλον Μελισσανίδη και μπορεί να "στήσει" μια... γέφυρα. Μην ξεχνάμε από την άλλη την παραδοσιακή σχεση Ολυμπιακού - Ερυθρού Αστέρα, σε όλα τα... επίπεδα. Σίγουρα όμως, τα πάντα ξεκινούν από το οικονομικό αφού για πώληση πάνω από το ποσό που τον αγόρασε ο Ερυθρός Αστέρας, θα πρέπει να πληρωθεί και ποσοστό στον Ολυμπιακό! 

ΧΟΥΑΝΓΚ/3: Στις αρχές του 2024 σε βολιδοσκόπηση από ομάδα της Μπουντεσλίγκα για το πόσο πωλείται η απάντηση του Ερυθρού Αστέρα ήταν ... "7.000.000 ευρώ"! Λογικά, επειδή ήταν η ... πρώτη τιμή και επειδή μιλάμε για Σέρβους, αν έμπαιναν σε διαπραγμάτευση σίγουρα θα έπεφταν από το παραπάνω ποσό. Ενδεικτικά οι πιο πρόσφατες υψηλότερες πωλήσεις του Ερυθρού Αστέρα ήταν το περασμένο καλοκαίρι, με 8.000.000 τον στόπερ Εράκοβιτς στην Ζενίτ και πριν από λίγες ημέρες(22/1) με 7.500.000 ευρώ τον 18χρονο δεξιό μπακ Νεντέλκοβιτς στην Άστον Βίλα! Κατά συνέπεια θα στοίχιζε - θεωρητικά - στην ΑΕΚ όσο και ένας... Πινέδα!

 

ΜΑΞΙΜΟΒΙΤΣ/1: Σε συμπατριώτη φίλο του που ζει στην Αθήνα, με τον οποίο μίλησε σήμερα (Δευτέρα) το πρωί, ο διεθνής Σέρβος μέσος είπε πως δεν τον δίνουν τώρα κι από τον Ιούνιο θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού! Η στήλη βέβαια από την πρώτη στιγμή είχε ενημερώσει πως το πρόβλημα με την Χετάφε δεν θα ήταν οικονομικό αλλά ... αγωνιστικό, ώστε να τον άφηνε/πουλούσε τον Γενάρη στο τριφύλλι. Όπως βλέπω και στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού βγαίνει η ίδια... αίσθηση, δηλαδή πως ο Μαξίμοβιτς θα έρθει τον Ιούνιο για να χτίσει ο Τερίμ πάνω του την καινούρια - ομολογουμένως πολύ δυνατή - μεσαία γραμμή του τριφυλλιού. Με τριάδα Μαξίμοβιτς/Αράο - Μπακασέτα!! 

 ΜΑΞΙΜΟΒΙΤΣ/2: Η στήλη κι αυτή την φορά θα πάει ... κόντρα σε όλους και θα κρατήσει μια... πισινή στην υπόθεση για την 31η Ιανουαρίου. Άλλωστε ήταν από τις περιπτώσεις που εξαρχής ειπώθηκε πως ήθελε... τρόπο και έξυπνη διαχείριση. Μετά και το ντέρμπι της Τούμπας γιγαντώθηκε ακόμη περισσότερο το φετινό πρόβλημα της ομάδας και η ανάγκη να αποκτήσει έναν μέσο - "κυματοθραύστη" . Τέτοιος ακριβώς είναι ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς και όπως κυκλοφορεί στην ελληνό - ισπανική πιάτσα agents, ο Αλαφούζος έχει δώσει εντολή να... παίξουν και τα ρέστα τους, μπας και καταφέρουν να φέρουν από τώρα τον Σέρβο παικταρά στον Παναθηναϊκό!!! Αυτή είναι η μεταγραφή που έχει μεγαλύτερη ανάγκη τώρα ο Τερίμ, θυσιάζοντας για... χάρη της άλλη μια ή και δυο μεταγραφές που σκεφτόντουσαν να κάνουν και όπως φαίνεται τις... ακύρωσαν (φορ και ακραίου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εξήγηση για το φαινόμενο Τερίμ - Δεν βλέπουν την αλήθεια οι… lovers Γιοβάνοβιτς - Δοκιμάζεται ο Ραζβάν με ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags