Facebook Pixel Αλμπέρτο Μπρινιόλι: "Tίναξε την μπάνκα" για Μπρινιόλι ο Μελισσανίδης
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-03 10:00:00

"Tίναξε την μπάνκα" για Μπρινιόλι ο Μελισσανίδης - "Καψόνι" 200.000 από ΠΑΟ - Οργισμένος ο Αλαφούζος!

του Νίκου Στεργίου

Πόσα του έδωσε η ΑΕΚ και οι πρώτες αντιδράσεις στο Κορωπί. Ο Ιταλός γκολκίπερ συνεχίζει να διαψεύδει τα πάντα, όμως κυκλοφόρησε μέχρι και το συμβόλαιο που έχει στα χέρια του από την Ένωση. Οι Πράσινοι πάντως είναι έξαλλοι μαζί του...

Οι πρώτες εμφανίσεις του Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι έχουν κάνει τους φίλους του Παναθηναϊκού να... ξεχάσουν τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, αφού οι Πράσινοι φαίνεται πως βρήκαν έναν αντάξιο αντικαταστάτη του Ιταλού, ο οποίος πάντως παραμένει στο Τριφύλλι.

Ο Μπρινιόλι δεν πρόκειται να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό μετά το καλοκαίρι, αλλά είναι υποχρεωμένος να προπονείται έως ότου ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του. Ο Ιταλός γκολκίπερ κάνει ατομικές προπονήσεις και δεν λαμβάνει μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα.

Η συνεργασία μεταξύ παίκτη και ομάδας σίγουρα θα βόλευε τον Παναθηναϊκό να τερματιστεί πρόωρα ώστε να γλιτώσει κάποια χρήματα από το συμβόλαιο ύψους 350.000 ευρώ ετησίως που καρπώνεται ο Μπρινιόλι. Ωστόσο, από τη στιγμή που ο 32χρονος άσος προπονείται κανονικά και δεν δίνει δικαιώματα, οι Πράσινοι δεν μπορούν να τερματίσουν τη συνεργασία μαζί του μονομερώς. Μόνο αν οι δύο πλευρές κατέληγαν σε σχετική συμφωνία θα μπορούσαν να χωρίσουν κοινή συναινέσει τους δρόμους τους.



Αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα, πολύ απλά ο Μπρινιόλι θα παραμείνει τυπικά παίκτης του Παναθηναϊκού και θα προπονείται στο Κορωπί, μέχρι να μείνει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και να συνεχίσει σε άλλον σύλλογο. Άλλωστε, αυτό ήθελαν και στο Τριφύλλι, καθώς προτίμησαν να… θυσιάσουν περίπου 200.000 ευρώ (μαζί με μπόνους) και να τον έχουν απλά να τρέχει, παρά να τον δώσουν τώρα ως ελεύθερο σε άλλη ομάδα.

Ποια θα είναι αυτή; Κανείς δεν μπορεί να πει με απόλυτη σιγουριά, εντούτοις στο παρασκήνιο "οργιάζουν" οι φήμες που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ. Ο Δικέφαλος φέρεται να προσέφερε στον Μπρινιόλι συμβόλαιο με αποδοχές 900.000 ευρώ τον χρόνο, ποσό υπερδιπλάσιο των χρημάτων που λαμβάνει στον Παναθηναϊκό.

Θυμίζουμε πως ο Ιταλός χρήματα ανάλογα με τη φημολογούμενη προσφορά της Ένωσης προκειμένου να ανανεώσει με τους Πράσινους, γνωρίζοντας ότι στην ηλικία του δεν θα έχει πολλές ακόμα ευκαιρίες για ένα τόσο υψηλό συμβόλαιο. Η διαπραγμάτευση τραβηξε πολύ καιρό χωρίς επιτυχία και όταν ο Παναθηναϊκό γνωστοποίησε πως αποφάσισε να ικανοποιήσει τα "θέλω" του ποδοσφαιριστή, ήταν πια αργά καθώς ο Μπρινιόλι είχε πάρει ήδη την απόφαση για τη συνέχεια της καριέρας του.  

Πάντως, ο ίδιος τόσο σε πρόσφατες δηλώσεις του στην Ιταλία όσο και σε συζητήσεις με συμπατριώτες του, ακόμα δεν παραδέχεται τίποτα, ξεκαθαρίζει πως δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει στο ελληνικό πρωτάθλημα και μιλάει για την επιθυμία του να γυρίσει στην πατρίδα του. Μπλόφα ή ακόμα ψάχνει;

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ολυμπιακός τιμώρησε τον Μαντί Καμαρά λόγω... Παναθηναϊκού!!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags