Facebook Pixel Κώστας Μανωλάς: "Χρυσό" συμβόλαιο για 6 μήνες σε Μανωλά
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-07 15:23:00

"Χρυσό" συμβόλαιο για 6 μήνες σε Μανωλά - Ποια ομάδα "τρελαίνεται" να τον υπογράψει - Εξελίξεις!

Sportdog Team
"Χρυσό" συμβόλαιο για 6 μήνες σε Μανωλά - Ποια ομάδα "τρελαίνεται" να τον υπογράψει - Εξελίξεις!

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, αλλά όπως όλα δείχνουν, όχι για πολύ ακόμα.

Όλα για όλα για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά τα παίζει η Σαλερνιτάνα, η οποία δείχνει το πόσο πολύ τον θέλει στο ρόστερ της, ανεβάζοντας την προσφορά της για να του αποσπάσει θετική απάντηση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των ΜΜΕ στο Σαλέρνο, το βράδυ της Δευτέρας ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Βάλτερ Σαμπατίνι είχε νέα επαφή με το περιβάλλον του παίκτη και του έκανε μια άκρως δελεαστική πρόταση.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της "La Citta di Salerno" αποκαλύπτει ότι ο Μανωλάς έχει στα χέρια του προσφορά για συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας 500.000 ευρώ συν ένα σημαντικό μπόνους - σχεδόν 200.000 ευρώ- που συνδέεται με την παραμονή της, αλλά και οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο, από τη στιγμή που η Σαλερνιτάνα καταφέρει να σώσει την παρτίδα και να παραμείνει στη Serie A.

Οι αναφορές στην Ιταλία αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του συλλόγου της νότιας Ιταλίας ποντάρουν στις καλές σχέσεις του Έλληνα στόπερ με τον Σαμπατίνι, τον οποίο γνωρίζει από τη θητεία του στη Ρόμα και λέγεται πως αν και εφόσον επιτευχθεί συμφωνία, οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν μέχρι το βράδυ της Πέμπτης με τον παίκτη να πηγαίναι άμεσα για ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά.

Θυμίζουμε ότι για τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό έχει δείξει ενδιαφέρον και η Ελλάς Βερόνα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν έκανε ποτέ πρωταθλητισμό ο Γιάνσεν - Εξελίσσει και πουλάει "χρυσό" τους νέους - Καρβαλιάλ όπως Γιοβάνοβιτς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags