Facebook Pixel Συνεχίζει... τρένο η Αταλάντα που βλέπει CL - Τέλος ο τίτλος για Γιούβε
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-17 23:53:00

Συνεχίζει... τρένο η Αταλάντα που βλέπει CL - Αποχαιρέτησε τον τίτλο η Γιουβέντους - Νέα γκέλα με Βερόνα (vid)

Sportdog Team
Συνεχίζει... τρένο η Αταλάντα που βλέπει CL - Αποχαιρέτησε τον τίτλο η Γιουβέντους - Νέα γκέλα με Βερόνα (vid)

Την πέμπτη σερί νίκη της στη Serie A πέτυχε απόψε (17/02) στο Μπέργκαμο η Αταλάντα, με 3-0 επί της Σασουόλο, διατηρήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Μεγάλη Κυρία έμεινε στο 2-2 εκτός έδρας με τη Βερόνα

Serie A: Την πέμπτη σερί νίκη της στη Serie A πέτυχε απόψε (17/02) στο Μπέργκαμο η Αταλάντα, με 3-0 επί της Σασουόλο, διατηρήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας και με την... φόρα που έχει πάρει δείχνει πιο αποφασισμένη από ποτέ για να βρεθεί την επόμενη σεζόν στους ομίλους του Champions League.

Κομβικό σημείο στη σημερινή αναμέτρηση ήταν η φάση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι κι ενώ το σκορ ήταν 1-0, αλλά ο Πιναμόντι νικήθηκε από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, Μάρκο Καρνεσέκι.

Στο δεύτερο μέρος η Αταλάντα πέτυχε το 2-0 πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα με τον Κουπμάινερς και κάπου εκεί το ματς ουσιαστικά τελείωσε. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στο 75΄ ο Ολλανδός αμυντικός, Μίτσελ Μπάκερ, ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Νωρίτερα, Δύο φορές προηγήθηκε στο «Μαρκ΄Αντόνιο Μπεντεγκόντι» η Βερόνα, η Γιουβέντους «απάντησε» ισάριθμες, με το τελικό 2-2 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των 22 παικτών. 

Το μόνο αποτέλεσμα που δεν ήθελαν οι δύο μονομάχοι σήμερα ήταν η ισοπαλία. Η μεν Βερόνα «καιγόταν» για τη νίκη προκειμένου να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης, η δε Γιουβέντους για να διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες που είχε για την κατάκτηση του τίτλου.

Τίποτα από τα παραπάνω δε συνέβη, με τους γηπεδούχους να παραμένουν στη διακεκαυμένη ζώνη, ενώ οι «μπιανκονέρι» απώλεσαν επί της ουσίας και τις τελευταίες πιθανότητες που είχαν για να πλησιάσουν την πρωτοπόρο Ίντερ, η οποία ξέφυγε με +9 και με ματς λιγότερο μόνο εάν «αυτοκτονήσει» θα χάσει το εφετινό «σκουντέτο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν πούλησε οπαδιλίκι ο Πασχαλάκης, ανατροπή με Τζολάκη - "Πόρτα" Μασούρα, Φορτούνη σε ΠΑΟ, ΑΕΚ ΠΑΟΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags