Facebook Pixel "Χαρίζει" το Σκουντέτο στην Ίντερ η Νάπολι - "Ξέρανε" την Γιουβέντους
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-03 23:49:00

"Χαρίζει" το Σκουντέτο στην Ίντερ η Νάπολι - "Ξέρανε" την Γιουβέντους με γκολ στο 87' (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Χαρίζει" το Σκουντέτο στην Ίντερ η Νάπολι - "Ξέρανε" την Γιουβέντους με γκολ στο 87' (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Παρτενοπέι κατάφεραν και πήραν τη νίκη με 2-1 στο ντέρμπι κόντρα στη Γιουβέντους, με τον Ρασπαντόρι να σκοράρει στο 87', μετά από άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Όσιμεν, ενώ έξι λεπτά νωρίτερα ο Κιέζα είχε ισοφαρίσει το γκολ που είχε πετύχει ο Κβαρατσχέλια. Μάλιστα με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα η Μεγάλη Κυρία απομακρύνεται πολύ από την κορυφή, με την Ίντερ πλέον να κάνει... πρόβα στέψης.

Serie A: Οι -όποιες- ελπίδες της Γιουβέντους για τίτλο στη Serie A, εξανεμίστηκαν στο «Ντιέγκο Μαραντόνα». Εκεί, όπου η Νάπολι νίκησε 2-1 τη «Γηραιά Κυρία» και την άφησε 12 βαθμούς πίσω από την Ίντερ, η οποία υποδέχεται το βράδυ της Δευτέρας τη Τζένοα.

Ο Κβαρατσκέλια άνοιξε το σκορ προς το τέλος του ημιχρόνου, ο Κιέζα ισοφάρισε στο 81΄, όμως οι «παρτενοπέι» πήραν τη νίκη στο 88΄. Ο Όσιμεν εκτέλεσε πέναλτι, ο «σπεσιαλίστας» Τσέζνι απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Ρασπαντόρι πετάχτηκε πρώτος και χάρισε στην ομάδα του τους 3 βαθμούς.

Η Νάπολι παραμένει χαμηλά (7η στο -8 από την τετράδα) και θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος για να προλάβει την Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΠΑΟΚ φώναξε "αν μπορείτε, ρίχτε με" - Την καλύτερη μεταγραφή στην Ελλάδα - Μη αναστρέψιμο με Σαμάτα!

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags