Facebook Pixel "Αυτοκτονεί" η Νάπολι - Νέα γκέλα κόντρα στην αδιάφορη Τορίνο
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-08 23:52:00

"Αυτοκτονεί" η Νάπολι - Νέα γκέλα κόντρα στην αδιάφορη Τορίνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Αυτοκτονεί" η Νάπολι - Νέα γκέλα κόντρα στην αδιάφορη Τορίνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τέσσερα 24ωρα πριν τη ρεβάνς των «16» του Champions League με την Μπαρτσελόνα (12/03) στην Ισπανία (1-1 το πρώτο παιχνίδι), η Νάπολι αναδείχθηκε ισόπαλη στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» με την Τορίνο (1-1), στο εναρκτήριο ματς της 28ης αγωνιστικής της Serie A.

Serie A: Τέσσερα 24ωρα πριν τη ρεβάνς των «16» του Champions League με την Μπαρτσελόνα (12/03) στην Ισπανία (1-1 το πρώτο παιχνίδι), η Νάπολι αναδείχθηκε ισόπαλη στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» με την Τορίνο (1-1), στο εναρκτήριο ματς της 28ης αγωνιστικής της Serie A.

Μετά από δύο μεγάλες νίκες, 6-1 τη Σασουόλο και 2-1 τη Γιουβέντους, οι «παρτενοπέι» άρχισαν να κάνουν ξανά... ευρωπαϊκά όνειρα. Απόψε, όμως, αν και είχαν την ευκαιρία στην έδρα τους, όπου προηγήθηκαν με τον Κβαρατσκέλια στο 61΄, να πάρουν ένα ακόμη «τρίποντο» και να μπουν για τα καλά στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη, απέτυχαν να νικήσουν κι έτσι το έργο τους γίνεται ακόμη πιο δύσκολο. 

Η Νάπολι παρέμεινε αήττητη για 6ο ματς εντός κι εκτός των συνόρων (2-4-0), ωστόσο, ο ένας βαθμός δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία απέναντι στην «αδιάφορη» επί της ουσίας, Τορίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μεγάλο λάθος Μεντιλίμπαρ με Φορτούνη - Υδραυλικός για καζανάκι ο Ποντένσε - Δεν... καταλαβαίνει ο Μαρινάκης"

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags