Facebook Pixel Super League 2:
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-14 19:16:00

Ένταση, αποβολές και 1-1 ανάμεσα σε Ολυμπιακό Β' και Ιωνικό - Νίκες για Καλαμάτα και Γιούχτα

Sportdog Team
Ένταση, αποβολές και 1-1 ανάμεσα σε Ολυμπιακό Β' και Ιωνικό - Νίκες για Καλαμάτα και Γιούχτα

Σε ένα παιχνίδι με δυο αποβολές ο Ολυμπιακός Β' ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ιωνικό. 

Είχε φάσεις, ένταση και αποβολές, αλλά όχι νικητή η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β' με τον Ιωνικό!

Οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 για την 3η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Super League 2, με τους «ερυθρόλευκους» να πηγαίνουν στο -8, ενώ οι Νικαιώτες στους τέσσερις πόντους.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και ο Ντε Βινσέντι άνοιξε το σκορ στο 18' με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στη συνέχεια ο Ολυμπιακός Β' ανέβασε την απόδοση του και στο 67' έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία με ωραία ενέργεια του Μαρίνου για το 1-1.

Μάλιστα, στα τελευταία λεπτά η ένταση ανέβηκε... επικίνδυνα με τις δυο ομάδες να τελειώνουν το ματς με παίκτη λιγότερο. Ο Ιγκλέσιας αποβλήθηκε για σκληρό μαρκάρισμα στον Φαντιγκά, όπως και ο Μπιανκόν που διαπληκτίστηκε με τους παίκτες του Ιωνικού.

Καλαμάτα-Αιγάλεω

Στο άλλο ματς, η Καλαμάτα που συνεχίζει να εντυπωσιάζει νίκησε εκτός έδρας με 3-0 το Αιγάλεω και παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή, έχοντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς βαθμό.

Στο 36' ο Μπαράλες άνοιξε το σκορ, με τον Αργεντινό σέντερ φορ να πετυχαίνει στο 47' και το 2-0, όντας ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 78' ο Τάτος.

Γιούχτας-Παναχαϊκή

Τους τρεις βαθμούς της νίκης πήρε και ο Γιούχτας που επικράτησε με 2-1 της Παναχαϊκής και πήρε τη δεύτερη του νίκη, φτάνοντας στους έξι βαθμούς, ενώ οι Πατρινοί μένουν στον έναν πόντο.

Η ομάδα των Αρχανών μπήκε με το πόδι στο πατημένο στο γκάζι και μόλις στο 1' ο Ροβίθης άνοιξε το σκορ. Οι κρητικοί ήταν ανώτεροι και στο 20' ο Αλεξόπουλος έκανε το 2-0, με τον Χριστόπουλο να μειώνει στο 29' για το 2-1. Η αναμέτρηση είχε φάσεις, αλλά οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν σωστά το υπέρ τους σκορ και πήραν τη νίκη στο τέλος.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο 14 Οκτωβρίου
Ολυμπιακός Β' - Ιωνικός 1-1 (67' Μαρίνος - 18' Ντε Βινσέντι)
Γιούχτας - Παναχαϊκή 2-1 (1' Ροβίθης, 20' Αλεξόπουλος - 29' Χριστόπουλος)
Αιγάλεω - Καλαμάτα 0-3 (36', 47' Μπαράλες - 78' Τάτος)

Κυριακή 15 Οκτωβρίου
Τηλυκράτης - Ηλιούπολη (15:00)

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου
Διαγόρας - Χανιά (13:00)

*Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός Β' - Athens Kallithea

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags