Προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο θα κάνει η ΑΕΛ, η οποία όπως σας ενημέρωσε το Sportdog.gr, έφυγε από την κλήρωση των playoffs της SL2 και κατέθεσε ένσταση εξαιτίας της απόφασης να λάβει μέρος στο μίνι πρωτάθλημα η ΑΕΚ Β’.

Το θέμα της συμμετοχής της ΑΕΚ B’ στα πλέι οφ του Α’ ομίλου τέθηκε σε ψηφοφορία, με τις ομάδες να ψηφίσουν «ναι» πλην από την ΑΕΛ και τον Ολυμπιακό Β, ενώ λευκό ψήφισε η Αναγέννηση Καρδίτσας. 

Στην Ένωση είδαν την αντίδραση της θεσσαλικής ομάδας, ως προσπάθεια του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξη Κούγια, να αποκλειστεί η ΑΕΚ Β’ από τη διαδικασία, πατώντας σε μια πρόταση του κανονισμού που όμως αναφέρεται στην περίπτωση υποβιβασμού ομάδας της Super League 1 που έχει και Β ομάδα στην Super League 2. Σε αυτή την περίπτωση διαλύεται αυτόματα η Β ομάδα κι αν συμμετέχει στα play offs φυσικά αποκλείεται.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Αλέξης Αλεξίου που εκπροσώπησε την ΠΑΕ ΑΕΚ ως αντιπρόεδρός της, απάντησε στις αιτιάσεις της ΑΕΛ και η Β’ ομάδα της Ένωσης συμμετείχε κανονικά στην κλήρωση.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr