Σε ένα ματς όπου οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού, άξιζαν τους 3 βαθμούς, που θα τους έφερναν σε απόσταση «βολής» από την κορυφή, η διαιτησία έπαιξε καθοριστικό ρόλο, και στην ουσία διαμόρφωσε το τελικό ισόπαλο αποτέλεσμα.

Όλα αυτά, σε μία σεζόν κατά την οποία η διοίκηση της ομάδας της Νίκαιας, έχει εκδώσει κατ’ επανάληψη συγχαρητήριες ανακοινώσεις για τη διαιτησία, ακόμα και σε παιχνίδια όπου τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά και χάθηκαν σπουδαίοι και κρίσιμοι βαθμοί.

Ωστόσο, οι φάσεις με την απευθείας κόκκινη στο 8ο λεπτό που δεν πήραν οι γηπεδούχοι, το πέναλτι που δε δόθηκε στον Ιωνικό στο 12′ και το -τουλάχιστον αμφισβητούμενο – γκολ της ισοφάρισης του Λουκίνα, δίνουν το δικαίωμα στη διοίκηση, την ομάδα, και κυρίως στον κόσμο του Ιωνικού, να θεωρούν ότι αδικήθηκαν.

Ειδικά για την φάση της ισοφάρισης, είναι ελεγχόμενη τόσο η θέση του σκόρερ, αλλά και η  προσπάθειά του Ντεμέτριους, που ανέτρεψε τον Λινάρδο. Και όμως, ο ρέφερι Βεργέτης δεν έδειξε να συγκινείται.

Ο κόσμος στη Νίκαια κυριολεκτικά «βράζει» και θεωρεί ότι η ομάδα του δεν αντιμετωπίστηκε με τον τρόπο που έπρεπε, σε μία τόσο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, και ενώ η άνοδος βρίσκεται στην «κόψη του ξυραφιού».

Ωστόσο, η διοίκηση του Ιωνικού, και συγκεκριμένα η οικογένεια Τσιριγώτη εξακολουθεί να έχει εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ θεωρώντας ότι τα διαιτητικά λάθη θα μειωθούν όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της σεζόν, και ότι από εδώ και πέρα, όλοι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr