Superleague 2: Αυλαία στα φετινά playouts της Super League 2 στον Β’ όμιλο είχαμε σήμερα για Παναθηναϊκό Β και Ολυμπιακό Β, με το μεταξύ τους 1-4 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» να «σφραγίζει» την παρουσία τους στην κατηγορία και να χαρίζει ένα σπουδαίο «διπλό» γοήτρου στους νικητές.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με γκολ από τα… αποδυτήρια, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα. Όταν, από εκτέλεση… πλαγίου προς τα πίσω, του Μαρτίνη προς τον Καρακασίδη, ο Μπα μπήκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα, για το 0-1!

Με το «τριφύλλι» να απαντάει με το ίδιο… νόμισμα, καθώς με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Τανούλης έκανε λάθος γύρισμα στον Μπότη, με τον Καλοσκάμη που… καραδοκούσε να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή, ισοφαρίζοντας σε 1-1!

Ο Ολυμπιακός Β πήρε εκ νέου το προβάδισμα στην επανάληψη, εξίσου νωρίς, με την εκτέλεση κόρνερ του Ιμπαγάσα από τα δεξιά και τον Μπα να πηδάει ανάμεσα σε Σιδερά-Φουρτάδο, κάνοντας με κεφαλιά το 1-2, στο 50ο λεπτό.

Μάλιστα, δύο λεπτά μετά, ξανά ο Μπα έκλεψε την μπάλα μετά το λάθος του Καραμπά, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Σαπουντζή και εκείνος με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καρακασίδη, πετυχαίνοντας το 1-3…

Ενώ από μια ακόμα κακή αμυντική λειτουργία των παικτών του Παναθηναϊκού Β, ο Μπα έφυγε στην κόντρα, ανατράπηκε από τον Καρακασίδη στο 73’ και δύο λεπτά αργότερα, με την εύστοχη εκτέλεση του πέναλτι έκανε χατ-τρικ, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό 1-4!

Υπενθυμίζουμε ότι αμφότερες οι δεύτερες ομάδες των «αιώνιων» είχαν ήδη υποβιβαστεί στην Γ’ Εθνική και το συγκεκριμένο αποτέλεσμα απλώς οριστικοποίησε την βαθμολογική τους κατάταξη.

Με τον Ολυμπιακό Β να τερματίζει στην τέταρτη θέση του «μίνι-πρωταθλήματος» και τον Παναθηναϊκό Β να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του ως ουραγός, έχοντας 23 και 20 βαθμούς αντίστοιχα.

Πηγή: sportfm.gr

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr