Ο Πανιώνιος πέρασε με 1-0 από την έδρα του Αιγάλεω, νίκη που τον κράτησε στο -2 από την πρωτοπόρο Καλαμάτα στο Νότιο Όμιλο της Superleague 2.

Οι Κυανέρυθροι έφτασαν στο τρίποντο χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαγεωργίου στο 44', με το Αιγάλεω πάντως να διαμαρτύρεται έντονα για την υπόδειξη! Η αθηναϊκή ομάδα κάνει λόγο για "εφεύρεση" και ζητά την τιμωρία του διαιτητή για την απόφασή του να σφυρίξει πέναλτι στην εν λόγω φάση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αιγάλεω:

«Μετά τον σφαγέα της πρεμιέρας που μας άφησε άδικα με 10 παίκτες με τραβηγμένη αποβολή και που κράτησε 10 λεπτά καθυστερήσεις χωρίς λόγο και αιτία και τιμωρήθηκε με απουσία από τους ορισμούς

Περιμένουμε το ίδιο και σήμερα με τον εφευρέτη του πέναλτι που είχε βέβαια δείξει τις προθέσεις του από πολύ νωρίς. Εάν πιστεύουν ότι στο πρωτάθλημα συμμετέχουν μόνο 2 ομάδες και πρέπει με κάθε τρόπο να είναι ντέρμπι μέχρι το τέλος, να μας ενημερώσουν να μην χαλάμε και εμείς τις Κυριακές μας».

Δείτε την επίμαχη φάση: