Σωτήρης Γεωργούντζος: Εκτός εαυτού εμφανίστηκε σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social mefia o γνωστός δημοσιογράφος, που αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Αιγάλεω με τον Πανιώνιο (0-1), λέγοντας ότι οι νικητές πήραν τη νίκη με πέναλτι-εφεύρεση, ενώ τόνισε ότι η διαιτησία τη φετινή χρονιά πηγαίνει... καροτσάκι την ομάδα της Νέας Σμύρνης.
«Ντροπή σας ξεφτίλες, γυμνοσάλιαγκες»
Παράλληλα μίλησε και για το παιχνίδι της Καλαμάτας με την Καλλιθέα αι στάθηκε στην αποβολή του Οικονόμου που όπως είπε ουδέποτε έπρεπε να δοθεί από τον διαιτητή, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα.
Διαβάστε επίσης...
«Ντροπή σας ξεφτίλες, γυμνοσάλιαγκες. Τραγικό πρωτάθλημα Super League 2. Κύριε Μαρτσούκο πάρε τα μέτρα σου» είναι ορισμένα μόνο από αυτά που είπε ο... έξω φρενών Σωτήρης Γεωργούτζος.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο