Facebook Pixel «Τα περισσότερα ματς για τον Ολυμπιακό είναι σαν... αγγαρεία»
Ποδόσφαιρο
| 2014-03-24 01:36:00

«Τα περισσότερα ματς για τον Ολυμπιακό είναι σαν... αγγαρεία»

«Τα περισσότερα ματς για τον Ολυμπιακό είναι σαν... αγγαρεία»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης με το 4-1 στον Εργοτέλη μίλησε για την «δικαίωση» του για την διαιτησία στο ματς με την Γιουνάιτεντ, για τον Ολυμπιακό που μας έκανε περήφανους στην Ευρώπη και για τις... αγγαρείες στην Ελλάδα, ενώ επιτέθηκε παράλληλα σε Αλαφούζο – Σαββίδη!

Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού είπε στη NOVA: «Χάρηκα που με επαλήθευσε πλήρως ένας μεγάλος αθλητικογράφος από την Ολλανδία που έσυρε τα εξ' αμάξης στον συμπατριώτη του διαιτητή. Κατά τα άλλα σήμερα ήταν ένα πολύ ωραίο ματς. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την ομάδα και στοχεύουμε στον δεύτερο στόχο μας, το Κύπελλο Ελλάδας.

Η αλήθεια είναι πως οι παίκτες αποπροσανατολίζονται όταν τελειώνει το πρωτάθλημα και προσπαθεί ο προπονητής να τους κρατήσει.Τα περισσότερα ματς είναι σαν... αγγαρεία για εμάς και προσπαθούμε να κρατάμε σε καλή κατάσταση τους παίκτες.

Πιστεύω πως την επόμενη Τετάρτη η ομάδα θα είναι πανέτοιμη και ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο για να αποθεώσει τους παίκτες μας για την καταπληκτική πορεία που είχαμε φέτος. Ο Ολυμπιακός μας έκανε υπερήφανους στην Ευρώπη. Ας αφήσουμε τις μικρότητες στην Ελλάδα, που δύο πρόεδροι υποτιμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, υποτιμώντας τον Ολυμπιακό.

Έχουμε μετά δύσκολο ματς στην Τρίπολη αλλά πρέπει να κερδίσουμε τον Αστέρα. Έχουμε καταπληκτικό έμψυχο υλικό και αυτό φάνηκε στο Α' μέρος. Καλώ τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο στο ματς με τον ΠΑΟΚ και να αποθεώσει αυτά τα παιδιά για ό,τι έχουν πετύχει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags