Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Άρχισαν τα "παζάρια" για ξένο άσο - Πόσα εκατ. ζητάει ο Δικέφαλος - Θα γίνει deal;
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-26 15:39:00

Άρχισαν τα "παζάρια" με ΠΑΟΚ για ξένο άσο - Πόσα εκατ. ζητάει ο Δικέφαλος - Θα γίνει deal;

Sportdog Team
Άρχισαν τα "παζάρια" με ΠΑΟΚ για ξένο άσο - Πόσα εκατ. ζητάει ο Δικέφαλος - Θα γίνει deal;

Ξένος άσος που ανήκει στον Δικέφαλο του Βορρά βρίσκεται εκ νέου στο προσκήνιο. Ποια ομάδα θέλει να τον αγοράσει, πόσα δίνει στον ΠΑΟΚ και πόσα ζητούν οι Θεσσαλονικείς.

ΠΑΟΚ: "Παζάρια" με τους "ασπρόμαυρους" έχει ανοίξει η Μάλμε για την περίπτωση του Αντόνιο Τσόλακ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν σουηδικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, τονίζεται ότι οι Σουηδοί θέλουν να ρίξουν την ρήτρα του Κροάτη επιθετικού για να τον αγοράσουν από τον ΠΑΟΚ, από τον οποίο αγωνίζεται ως δανεικός. Πάντως ο Δικέφαλος από την πλευρά του δεν θέλει να ρίξει την ρήτρα που έχει συμφωνηθεί και είναι περίπου στα 3 εκατ. ευρώ.

«Θα αγοράσει τελικά η Μάλμε τον Αντόνιο Τσόλακ; Ο δανεισμός του Κροάτη φορ από τον ΠΑΟΚ είναι μέχρι το τέλος του έτους. Η Μάλμε θέλει να δώσει 25 εκατομμύρια κορώνες (περίπου 2.500.000 ευρώ), αλλά ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να μειώσει την τιμή από την αρχική συμφωνία που περιλαμβάνει ρήτρα αγοράς ύψους 30 εκατομμυρίων κορωνών (περίπου 3.000.000 ευρώ). Το συμβόλαιο του Τσόλακ με τον ΠΑΟΚ έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2024», αναφέρουν μεταξύ άλλων από την Σουηδία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags