ΑΕΚ: Πυρετός επικρατεί στα μεταγραφικά της ομάδας τουλάχιστον σε παρασκηνιακό επίπεδο.

Στη μετεγγραφική της λίστα της ΑΕΚ φέρετια να βρίσκεται το όνομα του Άντο Γκργκιτς της ελβετικής Σιόν, ο οποίος έχει τον ίδιο μάνατζερ με τους Τσούμπερ και Γέβτιτς.

 

Ο 24χρονος αμυντικός μέσος αγωνίζεται σε μία θέση που η Ένωση θέλει να ενισχύσει μετά και το νέο τραυματισμό του Γαλανόπουλου και έτσι δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση του.

Ο Γκργκιτς προέρχεται από εξαιρετική σεζόν στην Ελβετία, όπου με τη φανέλα της Σιόν είχε 37 εμφανίσεις, με 10 γκολ και 6 ασίστ, ενώ είναι διεθνής και με όλες τις “μικρές” εθνικές ομάδες της χώρας του. Ο Ελβετός μένει μάλιστα ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και έτσι η ΑΕΚ θα μπορεί να τον υπογράψει ακόμη και χωρίς αντίτιμο στην ομάδα του τον Ιανουάριο.

Ίσως ο Γκργκιτς ήταν ένας από τους λόγους που ο Παναγιώτης Κονέ ταξίδεψε στο Μιλάνο! Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ παρακολούθησε μεν στο Σαν Σίρο το ματς της Μίλαν με την Πόρτο για το Champions League, κοντά του όμως είχε και τον μάνατζερ των Τσούμπερ και Γέβτιτς, Μίλος Μαλένοβιτς, ο οποίος και πρόδωσε την παρουσία του κιτρινόμαυρου παράγοντα στην Ιταλία, αφού ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram σχετική φωτογραφία.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μαλένοβιτς μέσα στο Σαββατοκύριακο είχε έρθει στην Αθήνα και είδε στο ΟΑΚΑ το ματς με τον Άρη.

Πάντως, όπως σας ενημέρωσε την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 το Sportdog.gr, ο Αργύρης Γιαννίκης φέρεται να ζήτησε παίκτη από Γερμανία, από μία αγορά που ξέρει πολύ καλά. Εκεί που ρίχνει το βάρος του ο τεχνικός της Ένωσης ενόψει Ιανουαρίου είναι η απόκτηση παίκτη για την μεσαία γραμμή, αφού τόσο ο τραυματισμός του Κώστα Γαλανόπουλου, όσο και οι μέτριες εμφανίσεις, μέχρι στιγμής των Γέφτιτς και Λε Ταλέκ κάνουν την κίνηση αναγκαία.