Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Αυτή ήταν η απάντηση Λουτσέσκου στην Αλ Σαντ - Μεγαλύτερο buyout στον ΠΑΟΚ από Τσάβι και Μαρτίνς
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-06 10:00:00

Αυτή ήταν η απάντηση Λουτσέσκου στην Αλ Σαντ - Μεγαλύτερο buyout στον ΠΑΟΚ από Τσάβι και Μαρτίνς

Οι Μιχείες
Αυτή ήταν η απάντηση Λουτσέσκου στην Αλ Σαντ - Μεγαλύτερο buyout στον ΠΑΟΚ από Τσάβι και Μαρτίνς

Η κρούση από το Κατάρ, γιατί τους "ντρίπλαρε" και η τεράστια ρήτρα. Το Sportdog.gr αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της κρούσης που έγινε στον Ρουμάνο προπονητή. Γιατί δεν σκέφτηκε να συζητήσει την συγκεκριμένη προοπτική, το πλάνο του για τον Δικέφαλο και η μεγαλύτερη ρήτρα εξαγοράς που έχει υπάρξει ποτέ σε προπονητή στην Ελλάδα.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Η στήλη κάνει οκτώ ερωτήσεις και η...ίδια δίνει ισάριθμες απαντήσεις, καλύπτοντας όλο το ρεπορτάζ, το follow up και την παρασκήνιακή πλευρά της ιστορίας Αλ Σαντ - Τσάβι - Λουτσέσκου - ΠΑΟΚ - ρήτρες. Ιδού, λοιπόν

1. Η Αλ Σαντ ασχολήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, πριν ακόμη λυθεί το συμβόλαιο του Τσάβι για να πάει στην Μπαρτσελόνα, με/για τον Λουτσέσκου;

"Ναι! Ο Ρουμάνος ήταν στις δυο πρώτες επιλογές των Καταριανών για την αντικατάσταση του Ισπανού κόουτς..."!

2.  Ο Λουτσέσκου όντως έχει προπονητικά φτιάξει top όνομα σε Σαουδική Αραβία και Κατάρ;

"Ναι και μάλιστα σούπερ! Με την Αλ Χιλάλ, στην οποία πήγε μετά τον ΠΑΟΚ , σάρωσε όλους τους τίτλους, μέχρι και το ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ κατέκτησε. Στο Κατάρ δούλεψε πριν έρθει για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Ξάνθης, σχεδόν μια 2ετία, 2012-14. Συγκεκριμένα, στην El Jaish, με την οποία πήρε 2 Κύπελλα...'!

3. Υπήρξε βολιδοσκόπηση προς την πλευρά του Ρουμάνου προπονητή του ΠΑΟΚ;

"Ναι! Κι αν πιστέψουμε την πιάτσα agents αυτή δεν έγινε από ένα...κανάλι αλλά από περισσότερα. Βαλκανικά και μη... Ακόμη κι από εκείνους που προσπάθησαν τον Σεπτέμβριο να περάσουν τον Τζιοβίνκο στην Ελ Αραμπί του Κατάρ"!!

4. Ο Λουτσέσκου μπήκε στο πειρασμό να σκεφτεί την προοπτική του Κατάρ, αφήνοντας ξανά τον ΠΑΟΚ;

"Όχι! Σε καμία περίπτωση. Τους ευχαρίστησε, δηλώνοντας πίστη κι αφοσίωση στο πρότζεκτ που έχει αναλάβει, δηλαδή να κτίσει μια νέα ομάδα στον "δικέφαλο" και να τον ξανακάνει πρωταθλητή..."!

5. Θα ήταν διατεθειμένος ο Ρουμάνος να συζητήσει εφόσον η Αλ Σάντ τον διαβεβαίωνε πως θα πλήρωνε buyout στον Σαββίδη;

"Όχι! Έτσι κι αλλιώς δεν τέθηκε τέτοιο θέμα αφού ο Λουτσέσκου εξαρχής έδειξε το ισχυρό συμβόλαιο που έχει με τον ΠΑΟΚ, 3ετες (ως το 2024) και με ρήτρα εξαγοράς 7.000.000 ευρώ..."!!

6. Η Αλ Σαντ γνώριζε  εξαρχής την ύπαρξη ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιο του Ραζβάν με τον "δικέφαλο";

"Ναι, αναμφίβολα. Τουλάχιστον οι άνθρωποι στους οποίους απευθύνθηκαν οι Καταριανοί, προκειμένου να διαμεσολαβήσουν στον Λουτσέσκου.  Σε αυτούς άλλωστε είναι γνωστό πως ο Ρουμάνος κόουτς, σε οποιαδήποτε ομάδα πηγαίνει να δουλέψει, φροντίζει στο συμβόλαιο του να μπουν / υπάρχουν ξεκάθαροι όροι για το πως μπορεί να σπάσει / διακοπεί πριν από την ολοκλήρωσή του, είτε από την μία, είτε από την άλλη πλευρά! Με ρήτρες και πέναλτι. Για να αποφεύγονται οι...παρεξηγήσεις"!

7. Είναι αλήθεια πως το buyout που έχει ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ είναι ψηλότερο από εκείνο που είχε ο Τσάβι στην Αλ Σάντ;

" Όντως!! Του Λουτσέσκου είναι στα 7 εκατομμύρια, του Τσάβι στην καταριανή ομάδα ήταν στα 5 εκατομμύρια! Ειδικότερα για τα ελληνικά δεδομένα, η ρήτρα εξαγοράς που έχει βάλει ο Ιβάν Σαββίδης στο συμβόλαιο του Ρουμάνου κόουτς είναι μακράν η υψηλότερη που έχει μπει ποτέ για προπονητή ελληνικού κλάμπ. Του Μαρτίνς στον Ολυμπιακό είναι σίγουρα χαμηλότερη από 5 εκατομμύρια αφού προσεγγίζει τα 4.000.000 ευρώ"!

8. Στην πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ, υπήρχε ρήτρα και ποιο ήταν το ύψος της;

" Υπήρχε αλλά ήταν πολύ χαμηλότερη. Για την ακρίβεια ήταν πάνω , κάτω το 1/3 της τωρινής, ήτοι 2.000.000 ευρώ..."!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλει παίκτες ο ΠΑΟΚ - "Ανέκδοτο" με τον Κρέσπο - Έγινε... ελβετικό τυρί το πολυδιαφημισμένο γκρουπ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags