Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα "σκληρή" ανακοίνωση Βόλου - "Σκηνές χάους - Ρίψη χημικών σε παιδιά - Ενώ οι Αρειανοί σπάνε..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-07 17:54:00

Νέα "σκληρή" ανακοίνωση Βόλου - "Σκηνές χάους - Ρίψη χημικών σε παιδιά - Ενώ οι Αρειανοί σπάνε..."

Sportdog Team
Νέα "σκληρή" ανακοίνωση Βόλου - "Σκηνές χάους - Ρίψη χημικών σε παιδιά - Ενώ οι Αρειανοί σπάνε..."

Έξαλλοι οι διοικούντες της θεσσαλικής ομάδας με τους χειρισμούς των αστυνομικών δυνάμεων στο παιχνίδι με τον Άρη, το οποίο διεκόπη λόγω εισβολής οπαδών.

Βόλος - Άρης: Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε νέα ανακοίνωση για τα όσα συμβαίνουν στο Πανθεσσαλικό, όπου το παιχνίδι με τον Άρη διεκόπη λόγω εισβολής φιλοξενούμενων οπαδών στις εξέδρες.

Οι Βολιώτες επιτίθενται στην αστυνομία, τονίζοντας ότι οι οπαδοί του Άρη εισέβαλαν στο γήπεδο υπό την ανοχή των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες έκαναν στη συνέχεια εκτεταμένη χρήση χημικών.

"Δυστυχώς για τα όσα είχαμε προειδοποιήσει επιβεβαιωθήκαμε. Ομάδες οπαδών από τη Θεσσαλονίκη εκμεταλλευόμενη την ανοχή και την αδράνεια της Αστυνομίας έσπασαν τις πόρτες του Σταδίου και εισέβαλαν σε αυτό. Ακολούθησαν σκηνές αίσχους! Η αντίδραση ήρθε κατόπιν εορτής με τη ρίψη χημικών αδιακρίτως ακόμα κα σε παιδιά, ενώ οι Αρειανοί σπάνε, δέρνουν και απειλούν με την προκλητική αδράνεια της Αστυνομίας. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας οφείλει να υποβάλλει αμέσως την παραίτήσή του!", αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags