Μπάμπης Αναστασιάδης: Στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" του Metropolis 95.5 μίλησε ο πρώην πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ των Κίτρινων όπου βρέθηκε στον Βόλο και αναφέρθηκε στα επεισόδια που έλαβαν χώρα, ενώ ρίχνει τις ευθύνες στην αστυνομία και παράλληλα σχολίασε την Αχιλλέα Μπέου.

«Αγόρασα το εισιτήριο κανονικά από τα εκδοτήρια και το έχω ακόμη στην κατοχή μου. Πήραν όλοι εισιτήρια κανονικά, πολλοί το είδαν σαν εκδρομή και γέμισαν τα ταβερνάκια του Βόλου. Δεν μας έγινε καμία ερώτηση αν είμαστε από Θεσσαλονίκη. Συνέβησαν ορισμένα πράγματα που έγιναν εκ του πονηρού. 

Πρώτον, μπήκαν όσοι μπήκαν αγανακτισμένοι στα επίσημα και η αστυνομία έδωσε εντολή να περάσουν μέσα από τα επίσημα για να πάνε στην άλλη πλευρά των επισήμων που ήμασταν οι υπόλοιποι, αντί να τους βάλουν από την αρχή στο πέταλο. Στη συνέχεια η αστυνομία πέταξε αναίτια δακρυγόνα και οι παίκτες δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν, γι’ αυτό έγινε αρχικά η διακοπή. Ο Μπέος μετά τα όσα έγιναν, πέρασε τρεις φορές μπροστά από τον κόσμο του Αρη. Ο κόσμος του Αρη με ποιον μάλωσε; Αφού ο Βόλος δεν έχει κόσμο, είναι μια ομάδα με ιστορία 2-3 ετών. Ολοι είχαμε εισιτήρια στα χέρια μας, ο χειρισμός της αστυνομίας ήταν εγκληματικός», είπε ο Μπάμπης Αναστασιάδης.