ΑΕΚ: Συνεχόμενα είναι τα προβλήματα στην Ένωση καθώς εκτός από τον κορωνοϊό και τα χιόνια που ανάγκασε την ομάδα να χάσει προπονήσεις, ο Αργύρης Γιαννίκης έχει να διαχειριστεί και τα θέματα τραυματισμών με τον Αντρέ Σιμόες να είναι το τελευταίο... θύμα μιας και την Παρασκευή (28/1) δεν κατάφερε να προπονηθεί μιας και έχει ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο και έκανε ατομικό πρόβλημα, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό για τον Έλληνα τεχνικό της ομάδας, μιας και ο Πορτογάλος είναι μόνιμα στα πλάνα του είτε σαν βασικός είτε σαν λύση από τον πάγκο, ενώ εκτός από τον Βόλο, έρχεται και η αναμέτρηση με τον Άρη μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Από κει και πέρα από πλευράς τραυματισμών τα μόνα ζητήματα που υπάρχουν είναι με τον μακροχρόνια τραυματία Κώστα Γαλανόπουλο που είναι σε τελική φάση αποκατάστασης και με τον Λάτσι, που έχει υποστεί πρόσφατα κι αυτός σοβαρή θλάση, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι στην ΑΕΚ υπάρχουν και τα δύο κρούσματα κορωνοϊού, που έκαναν την Παρασκευή (28/1) ξανά τεστ και περιμένουν τα αποτελέσματα μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.