Ο Πέδρο Μαρτίνς, ως γνωστόν, ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό για δύο ακόμα χρόνια. Ένα συμβόλαιο που πριν καν το εξαντλήσει θα έχει γίνει ο πρώτος σε μακροημέρευση κόουτς στην ιστορία των Πειραιωτών.

Αν και αρκετοί αμφέβαλαν για τον Πορτογάλο τεχνικό, το έργο του μιλάει καλύτερα για 'κείνον. Σ' έναν από τους πιο... ηλεκτρικούς πάγκους παγκοσμίως, ο 51χρονος κόουτς διάγει την 4η σεζόν του και συμφώνησε να μείνει άλλες δύο.



Είναι ξεκάθαρο ότι στον Μαρτίνς έγινε και αύξηση αποδοχών σε σχέση με το προηγούμενο, δεύτερο χρονικά, συμβόλαιο. Ένα συμβόλαιο που ήταν πολύ νορμάλ με πολύ νορμάλ φιξ αποδοχές. Μετά την πρώτη ανανέωση το συμβόλαιο του Μαρτίνς προέβλεπε κάτι λιγότερο από 1 εκατ.ευρώ καθαρά. Αν δεν κάνω λάθος ο Πέδρο είχε ως βάση τα χρήματα που παίρνει ο Κένι Λαλά, δηλαδή 900 χιλ.ευρώ.

Ωστόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης φρόντισε να μη μείνει παραπονεμένος ο προπονητής δίνοντάς του πολύ καλά λεφτά με μπόνους επίτευξης στόχων.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Μαρτίνς έφτασε μέχρι και 2 εκατ.ευρώ καθαρά τις σεζόν που ο Ολυμπιακός μπήκε σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ. Μισό εκατ.ευρώ ήταν το έξτρα μπόνους για τον προπονητή σε περίπτωση που η ομάδα έμπαινε σε ομίλους της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Κι άλλα 250 χιλ.ευρώ το μπόνους για την κατάκτηση του τίτλου στη Σούπερ Λιγκ. Συν 750 χιλ. ευρώ δηλαδή μπαίνοντας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και κατακτώντας το πρωτάθλημα. Καθόλου άσχημα.

Καθόλου άσχημα βέβαια είναι τα πράγματα και στο νέο συμβόλαιό του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι φιξ απόδοχές του ανέρχονται σε περίπου 1,5 εκατ.ευρώ. Άρα ο Μαρτίνς θα ξεπερνάει τα 2 εκατ.ευρώ οδηγώντας την ομάδα σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ και κατακτώντας τον τίτλο στη Σούπερ Λιγκ. Είπατε τίποτα;



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτόν θέλει από Ολυμπιακό ο Τερίμ - Μέχρι 3.5 εκατομμύρια - Θέλουν και Λόπες... λόγω Χασάν"