Facebook Pixel ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης: "Καίγεται" για νίκη η ΑΕΚ - Πηγαίνει... μισός στο ΟΑΚΑ ο Απόλλωνας
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-06 03:20:00

"Καίγεται" για νίκη η ΑΕΚ - Πηγαίνει... μισός στο ΟΑΚΑ ο Απόλλωνας

Sportdog Team
"Καίγεται" για νίκη η ΑΕΚ - Πηγαίνει... μισός στο ΟΑΚΑ ο Απόλλωνας

Δίχως τους Ντομίνγκες, Άλβες και Κάστρο, θα αγωνιστεί στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (6/2 15:00) κόντρα στην ΑΕΚ ο Απόλλων Σμύρνης. Στην αποστολή οι Σλίβκα, Τσίμπσαχ.

Την προετοιμασία του, για το εκτός έδρας ματς της 22ης αγωνιστικής  απέναντι στην ΑΕΚ χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκλήρωσε το Σαββάτο (5/2) ο Απόλλων Σμύρνης.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», η οποία θα έχει πλέον στον πάγκο της τον Τζιανλούκα Φέστα που επέστρεψε μετά από έναν μήνα και αποτελεί τον αντικαταστάτη του Μάρκό Γκρότε, θα αγωνιστεί απέναντι στην Ένωση χωρίς τρεις παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα εκτός πλάνων του Ιταλού προπονητή έχουν τεθεί οι τραυματίες Ντομίνγκες και Μπρούνο Άλβες και ο τιμωρημένος Κάστρο. Αντίθετα στην διάθεση του τεχνικού της ομάδας της Ριζούπολης τέθηκε ο Σλίβκα, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, αλλά και ο νεοαποκτηθείς Τσίμπσαχ. 

Σ΄ότι έχει να κάνει με την αποστολή των «κυανόλευκων» για τον συγκεκριμένο αγώνα, αυτή απαρτίζεται από τους: Κότσαρη, Βέρχουλστ, Ντεντάκη, Μπαξεβανίδη, Ραΐλι, Τουτουαρίμα, Λισγάρα, Γιακιμόφσκι, Βιτλή, Ρόγκνε, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Τσίμπσαχ, Σλίβκα, Μαρτίνεζ, Γιαννιώτα, Παμλίδη, Τσιλούλη, Σίνιεβιτς και Ιωαννίδη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags