Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Καυστικός" Νικολογιάννης - "Δύο πιστολιές σε 4 μέρες στον ΠΑΟ - Γκατσίνοβιτς αντί Αλεξανδρόπουλου"
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-07 14:07:00

"Καυστικός" Νικολογιάννης: "Δύο πιστολιές σε 4 μέρες στον ΠΑΟ - Γκατσίνοβιτς αντί Αλεξανδρόπουλου"

Sportdog Team
"Καυστικός" Νικολογιάννης: "Δύο πιστολιές σε 4 μέρες στον ΠΑΟ - Γκατσίνοβιτς αντί Αλεξανδρόπουλου"

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στα διαιτητικά λάθη του Τρεϊμάνις στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στο λάθος του Γιοβάνοβιτς να γυρίσει τους Πράσινους πίσω.

Παναθηναϊκός: Στην επαναλαμβανόμενη… σύμπτωση των εχθρικών διαιτησιών προς τον Παναθηναϊκό στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, με αφορμή και το χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ.

«Ξεκινάμε από τη νέα πιστολιά στον Παναθηναϊκό, αυτή την φορά από την Λετονία. Εγώ έλεγα για τον Μπέμπεκ, αλλά έπεσα έξω. Το θέμα είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα που μέσα σε τέσσερις ημέρες πιστολιάστηκε δύο φορές. Στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο, ήταν πέναλτι και δόθηκε. Χθες ήταν πέναλτι και δεν δόθηκε. Εάν δινόταν, πιθανότατα θα γινόταν το 0-2 και θα κάναμε άλλη συζήτηση τώρα. Δεν έχει μάθει όταν το παιχνίδι δεν το κερδίζει, να μην το χάνει», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι στην επανάληψη το «τριφύλλι» έπαιζε -κακώς- πίσω από την μπάλα, ενώ υπήρξε και λάθος διαχείριση από πλευράς Γιοβάνοβιτς, με αποκορύφωμα την ακατανόητη χρησιμοποίηση του Αγιούμπ.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι έτυχαν πολλές αναποδιές χθες στον Παναθηναϊκό, αλλά εκείνος θα έβαζε τον Γκατσίνοβιτς στη θέση του Αλεξανδρόπουλου και τον Καρλίτος αντί του Ιωαννίδη.



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags