Παναθηναϊκός: Ο λόγος για τον Ράμον Λούντκβιστ, ο οποίος αποκόμισε πρόβλημα στον μηνίσκο στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και μετά την μαγνητική που θα κάνει και τον καθαρισμό, η επιστροφή του στην δράση υπολογίζεται σε δύο με τρεις εβδομάδες.
Πρόβλημα τραυματισμού είχε και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος υπέστη μια σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο, όμως πιθανότατα θα χάσει 1-2 προπονήσεις του Τριφυλλιού και θα είναι οριακά έτοιμος για το ματς πρωταθλήματος με τη Λαμία.
Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα των παικτών του Παναθηναϊκού ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο, ενώ θεραπεία έκαναν οι Μαουρίσιο-Μακέντα.
Στο πρώτο μέρος του προγράμματος συμμετείχαν οι Γιάννης Κώτσιρας και Γιώργος Βαγιαννίδης, προτού συνεχίσουν με ατομικό.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο